(SIDE2:) Vidunderbarnet Lily Allen var TV-personligheten som ble popstjerne, som ble opprører, som ble den unge kvinnen som mistet sitt første barn sent i mors liv, så småbarnsmor og gift med bosted langt utpå landet.

Men nå er hun tilbake på musikkfronten. Og den britiske stjernen har såvisst ikke tenkt å ikke svare på tiltale, skriver The Guardian.

Allen beskriver selv i sin første låt «Hard Out Here» om objektiviseringen av kvinner i mediebildet. Hennes stadig endrede kroppsfasong var til mye gjenstand for skriverier i britiske tabloider. Også etter at hun var gravid første gang.

- Jeg håper at når barna har vokst opp, så vil ikke dette være et tema, sier hun til avisen.

I videoen til «Hard out Here» beskriver Lily Allen en drøm hos en plastisk kirurg. Og det var nettopp slike operasjoner hun ble anbefalt å utføre etter at besøkte kirurgen. Allen, som fikk sin vekt portrettert med en egen graf i avisen The Daily Mail, ønsker ikke å la det fare, skriver The Guardian.

Noen vil sikkert synes at Lily Allen får oppmerksomhet ved å bruke akkurat de samme avkledte virkemidlene som andre artister. Selv hevder hun at livet er hardt for en «bitch» som ikke ønsker å føye seg inn i gjengen av lettkledte stjerner.