(SIDE2): Lily Collins (23) var kledd for å imponere under Costume Designers Guild Awards på tisdag.

Den unge stjernen har flere ganger imponert oss med sin stil, sog har noen av antrekkene hennes tidligere vært ganske prinsesseaktige.

Nå ser det ut til at hun går for en mer moden stil. Den elegante kjolen fra Paule Ka hadde et enkelt og klassisk snitt sett forfra, og da hun snudde seg kom en stilig sløyfedetalj til syne.

Ung og lovende
Den hvite sløyfen var en fin kontrast til den eller rene og sorte silhuetten, og kontrasten av sort og hvitt er en av vårens største trender, noe stjernen mest sannsynlig har fått med seg.

Kjolen hadde åpen rygg og v-utringning, og knallrøde lepper sammen med løst krøllet hår satte prikken over i`en for antrekket.

23-åringen er datteren til den britiske musikeren Phil Collins, men hun har iløpet av kort tid skapt sin egen karriere.

Hun har blant annet spilt Sandra Bullock datter i filmen The Blind Side, og hun har også spilt mot Julia Roberts i filmen Mirror Mirror.

Nå er det ikke lenge før skuespilleren setter i gang med promoturen for sin nye film The Mortal Instruments: City of Bones - en film som er nominert til en av årets mest etterlengtede film av MTV`s 2013 Movie Browl.

Alt som glitrer
På prisutdelingen var også Anne Hathaway, Ginnifer Goodwin, Ashley Madekwe og Kristen Wiig.

Anne Hathaway (30) stålte i sin metalliske minikjole fra Gucci. Ginnifer Goodwin valgte en dramatisk rød kjole med korte ermer, og Ashley Madekwe så vårlig ut i sitt blomstrende antrekk bestående av en magetopp og en skjørt. På bena hadde Madekwe matchende knallrosa sko.

Se flere bilder her:

5451