Gå til sidens hovedinnhold

Disse er nye i «Lilyhammer»

Steven Van Zandt på plass i Norge.

(SIDE2): NRK opplevde eventyrlig suksess med første sesong av «Lilyhammer», og nå er Steven Van Zandt tilbake i Norge for å spille inn en ny sesong av suksesserien.

- Rent seermessig har dette vært et eventyr. Serien har et snitt på 1 054 000, og det blir enda høyere om vi regner med alle som har sett den i opptak, sier analysesjef i NRK Kristian Tolonen, i en pressemelding.

Foruten Van Zandt blir det et gjensyn med blant andre Marian Saastad Ottesen, Trond Fausa Aurvåg, Steinar Sagen, Sven Nordin og Fritjof Såheim vi også et knippe nye skuespillere bli å se på skjermen i serien.

- Har åpnet dører
Else Kåss Furuseth og Henriette Steenstrup kjent fra blant annet «Torsdag Kveld fra Nydalen» har fått roller i NRK-serien, det samme har Jakob Oftebro og Jon Øigarden.

- Denne dramaserien oppnådde det ingen norsk dramaserie har klart tidligere. «Lilyhammer» begeistret et stort norsk og internasjonalt publikum. Med sjarm, autentisitet og humor overrasket serien også seere i mange land. Serieskaperne Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin har åpnet dører for norsk drama som tidligere har vært stengt, sier prosjektsjef for Dramma i NRKs Ekstremredaksjon, Tone C. Rønning, i pressemeldingen.

Det planlegges 8 episoder à 45 min av Lilyhammer, som skal sendes på NRK1 i 2013.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken