(SIDE2): Timene flyr når en er på motevisning, opptil fire designere viser i en bolk og det er mange inntrykk som skal fordøyes i løpet av en dag.

Se stor bildeserie fra onsdagens visninger nederst i saken!

Les også: ALT om den norske vårmoten

Flere favoritter
Side2 møter Tinki Tønseth Troye og Kine Lee Aksnes onsdag ettermiddag til en liten moteprat, og de er svært godt fornøyde med inntrykkene så langt.

- Rikke Wiksén er en absolutt favoritt for oss. Hun har et unikt uttrykk og det var utrolig morsomt med lundefuglinspirasjonen hennes denne gangen, sier Tinki over en kjapp kopp kaffe før en ny runde med visninger venter.

Kine likte svært godt det diskoaktige og glamorøse designet til Morami som kommer fra Asker som hun selv.

- Årets nykommer, Soyaaulait, var også utrolig kult. Kjolene var skikkelig stilige. Det er så morsomt å se at unge og ferske designere kommer seg opp og frem på moteuka, sier Kine.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Inspirerende
- Det er utrolig inspirerende for oss å se kreativiteten blant designerne, det er viktig at vi som jobber med ulike kreative arenaer støtter oppe om hverandre, sier Tinki som har god kontakt med en norsk designer.

- Leila Hafzi er helt klart en av våre store favoritter. Kjolene hennes er helt utrolige. Historien hennes er kjempespennende også, sier hun.

Leila Hafzi har designet økologisk mote i over ti år, og har produsert sine klær gjennom prosjekter i Nepal og Iran som er med på å skape arbeidsplasser for kvinner. Designer er opptatt av å bringe rettferdig og etisk handel inn i moteindustrien.

- VI gleder oss enormt til å se hennes nye kolleksjon på torsdag, sier Tinki som har fått låne kjole av Hafzi ved en tidligere anledning.

Lilyjets har tatt en liten pause fra musikken, men røper at de er i gang med sitt andre album.

- Det kommer til å komme ut i år, det er helt sikkert, sier Tinki.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Side2 følger Oslo Fashion Week - hele uka!