(SIDE2): Linda Johansen er eier av skjønnhetssalongen «Beauty Lounge» på Majorstua i Oslo. I tillegg har hun vært opptatt av helse og livsstil i over ti år. Hun mener det er en myte at du kan «rense» kroppen med en kur slik at den blir «ny».

- Mange kaster seg over suppekurer og kålkurer i den tro at kroppen renses og avgiftes. Det mener jeg er helt bortkastet å pine seg gjennom. Men når det er sagt, etter en uke med godteri og julemat så føles kroppen ganske råtten og mange av oss kjenner at kroppen skriker etter sunn føde.

- Ved å gjøre noen enkle grep kan du hjelpe kroppen til å skille seg av med søppel samtidig som magen fungerer optimalt og du føler deg energisk og glad.

Her er Lindas tips til deg

- La frokosten bestå av frukt som rød Grapefrukt, epler, pærer eller bær. Kombinert med høyfiber frokostblanding som for eksempel Fibersund fra AXA og en skje Omega 3 olje er en super start på dagen. Da holder du magen i form, og jeg lover du vil merke det neste morgen.

- La lunsj og middag bestå av grønne grønnsaker som brokkoli og spinat kombinert med linser og litt rent kjøtt eller fisk. Noen tomater og annet du liker fra frukt og grønnsakverdenen med en god spiseskje Omega 3 olje.

- Invester i ett produkt som koster litt. For eksempel Kamut Gress fra Super Nature er å anbefale. Tre kapsler eller 1 ts hver morgen på tom mage hjelper kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer.

- Mellom måltidene drikker du varm eller kald Kinesisk Balanse te for energi og utskillelse av slaggstoffer. (Finnes også i tablettform) Disse er for øvrig supre hvis du har drukket alkohol ved å hjelpe kroppen til å skille ut «giften».

- Det er viktig at måltidene inneholder både proteiner, fiber, karbohydrater og fett. Vi trenger god brensel til motoren vår, og vi trenger fiber slik at utskillelsesorganene fungerer optimalt.

- Jeg tør påstå at denne lille menyen vil fjerne oppblåsthet, bilringer og dårlig energi på kun to dager.

- Hvis du fortsetter med denne type kosthold vil også overflødige kilo forsvinne og huden blir strålende.