(SIDE2): På toppen av kjøpesenteret Steen & Strøm har Linda Johansen, i samarbeid med Kjell Nordstrøm, åpnet en av Norges største skjønnhetssalonger.

- Vi skal bli store, og nå skal Celina endelig få litt konkurranse. Jeg puster henne litt i nakken nå, sier Johansen til Side2.

Se bilder av skjønnhetssalongen i bildekarusellen nederst i saken!

- En drøm
I selskap av en eksklusiv gruppe journalister er Side2 en av de første som får ta den 600 kvadratmeter store skjønnhetssenteret nærmere i øyesyn.

Lokalene kjennetegnes av lyse, åpne flater og undertegnende finner umiddelbart roen når Johansen og Nordstrøm geleider gruppen gjennom sin store stolthet for aller første gang.

- For meg så er dette en drøm som blir virkelig. Jeg har tittet på Steen & Strøm i seks år og drømt om å få produktene mine inn her en gang, og nå er jeg her i sjette i etasje og er liksom Steen & Strøm. Det betyr veldig mye, innrømmer gründeren.

- Nå endelig, så skjønner alle at jeg mener alvor, legger hun til.

- Janteloven
For Johansen har måtte kjempe mot mange fordommer opp gjennom årene.

Med en fortid som både nakenmodell og redaktør for pornobladet Lek er det mange som har hatt meninger om både henne og det hun har drevet med. Nå føler Johansen i midlertidig at hun har kommet til et vendepunkt.

- Det har vært mer enn nok av janteloven underveis, men nå tror jeg alle skjønner at jeg kommet for å bli, sier hun fornøyd.

- Det er en veldig deilig følelse. Vi er et lite galskap, vi er «self made», og vi har ingen investor i ryggen. Vi er litt kjerringa mot strømmen, men jeg er litt på den at jenter kan det jenter vil og da får man litt sånn «pokker jeg skal vise dere»-holdning, sier hun strengt, men like smilende.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Brukket bakgrunn
Johansens rykende ferske partner, stylisten og designeren Kjell Nordstrøm, er også svært stolt over produktet han når får ta del i og legger ikke skjul på at de to er en god match.

- Uten at vi trenger å gå dypere inn på det så har både Linda og jeg en litt brukken bakgrunn, og det tror jeg folk liker. De vet at vi har jobbet hardt for det vi gjør. Vi har en bred appell, det ser vi på responsen vi har fått for den er helt enorm. Jeg tror det er en «match made in heaven», sier Nordström til Side2.

Foruten å jobbe som stylist er Nordström opptatt med performancegruppa Doberman & The Chiuauas, og han innrømme at han ikke var helt sikker på om han skulle takke ja til samarbeidet med Johansen.

- Først og fremst er det veldig vanskelig å si nei til henne. Jeg prøvde jo det først, rett og slett fordi jeg har så mye annet å gjøre. Men så digger henne og det hun står for. Jeg har kjent henne i mange år og jeg vet at vi er veldig like Linda og jeg, forklarer Nordström.

- Vi ser ikke problemene vi ser mulighetene, og så har vi pågangsmot og det er veldig inspirerende å jobbe med Linda. Vi har den samme visjonen av hva vi kan gjøre her, legger han til.

- Sammen er vi dynamitt
Mens Nordstrøm vil ha ansvaret for spaets frisøravdeling, vil Johansen fokuserer på selve skjønnhetsdelen.

- Hun har en visjon med skjønnhet og jeg har en visjon med hår, og de to visjonene sammen tror jeg blir dynamitt. Jeg tenkte vel egentlig at denne sjansen får jeg ikke igjen, og den har jeg ikke lyst til at skal gå meg forbi, forklarer Nordström.

Stylisten tror spaet vil bli godt mottatt av folket, og lover å gi kundene høy kvalitet i en usnobbete atmosfære.

- Jeg tror opplevelsen er det folk er ute etter, selv om behandlingene skal ha høy kvalitet også. Den opplevelsen du får her tror jeg blir helt unik, mener Nordström.

- Flat mage og godt humør
Foruten å tilby skjønnhetsbehandlinger vil det bli mulig å bestille en egen spalunsj, utviklet av Johansen, i naborestauranten Emil & Samuel.

- Jeg ønsket å lage en spalunsj for jenter som vil ha flat mage og godt humør, forteller Johansen som ikke vil avsløre oppskriften på de spesialutviklede rettene.

Hun understreker i midlertidig at dette ikke er en skjønnhetssalong eksklusivt rettet mot kvinner, og forklarer at de både har egen herremeny samt behandlingsrom som passer perfekt for par.

- Dette spaet er ikke avansert eller superluksuriøst. Det skal ikke være et skummelt sted å være. Det er enkle spabehandlinger som alle kan ta. Vi har til og med fokusert på å fortelle kunden hva de skal ha på seg og om de er alene på rommet eller ikke, og hva man gjør når man går på spa. Så dette er hudpleie, skjønnhet og spa til folket, men med høy kvalitet, avslutter Johansen.

SE BILDER FRA DET NYÅPNEDE SPAET HER:

4064