(SIDE2): I kjelleren på Beauty Lounge i Sorgenfrigata på Majorstua ligger en bitte liten butikk på maks seks kvadratmeter, med smykker du ikke finner andre steder i landet - og smykkene er minst like eksklusive som den lille butikken. Det er kun helt spesielt interesserte som kjenner til Lindas lille skjulte skatt.

- Jeg har lett etter produkter kundene kan smøre seg med og smykker som du kan ta på deg. Jeg har tittet mye på det celebritetene går med, og ikke minst hva som rører seg på Fred Segal. Vi har funnet noen fantastiske smykker og vesker som ikke blir solgt noe annet sted her i Norge, og noen blir ikke solgt andre steder i Europa engang. Vi tar inn kun ett eller to par, og kjøper aldri de samme igjen. Det er viktig at smykkene er eksklusive, forteller Linda Johansen til Side2.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Se også smykkene til Zuzanna G her.

Høy kjendisfaktor
Skjønnhetsdronningen har gjort stor suksess med sitt eget hudpleiemerke i 2009. I dag er det 12 salonger som selger Linda Johansens produkter, og i løpet av neste år regner hun med at tallet nok vil være oppi mellom 50 og 100.

- Men vi vil ikke være på hvert eneste gatehjørne, Linda Johansen skal være eksklusivt, smiler hun og legger til.

- Slik som disse smykkene. De har en høy kjendisfaktor og er sett på en rekke stjerner i USA. Duffy, Drew Barrymore, Eva Longoria og Lucy Lue er bare noen av Isharyas største tilhengere, men vi er de eneste som selger disse smykkene i Norge.

Artikkelen fortsetter under bildet

Elsket av kjendiser
Blant merkene som Linda har eksklusivt i sin salong og butikk er Robindira, Rings Eclectic, Isharya, Mechar handbags , Mary Frances, Bindyany, Agraria home, Kai fragrance og Butter London. Se også hvilke kjendiser disse merkene har i kundegruppen sin ved å klikke på linken.

- Våre kunder setter stor pris på at de får kjøpt produktene eksklusivt hos oss. Og hvis du stiller i et av smykkene på rød løper, er du i hvert fall sikker på at ingen andre dukker opp med det samme. De fleste av våre produkter er fra USA, men jentene bak Isharya er arabere, inspirert av India, og bor i USA.

Artikkelen fortsetter under bildet

Så hvem kjøper Linda Johansens smykker?

Linda smiler, og innrømmer raskt at hun ikke vil navngi kundene sine.

- Men vi selger smykker og vesker til mange som går på røde løpere. Også er det en del finanskoner som handler her, forteller hun.

SE DE EKSKLUSIVE SMYKKENE HER:

2684