Mandag publiserte den norske modellen Linda Tollefsjord et innlegg på bloggen sin.

I teksten skriver hun at hun i lengre tid har blitt "forfulgt" av en mann som vil kjøpe henne. Mannen har tilbudt samboeren hennes en Porsche i bytte mot modellen. Tollefsjord selv er også blitt tilbudt jobb der hennes pågående beundrer garanterer en årslønn på 1,2 millioner kroner.

- Han utgir seg for å være en av Norges rikeste menn, og vil med glede kjøpe en Porche til kjæresten min i bytte for meg, sier Tollefsjord til Side3.

"Jeg vet med sikkerhet av mine erfaringer som selger i 1997/1998 for NetCom at jeg praktisk talt klarer å overtale typen din til å ta imot en flott Porsche til han i byttehandel for å få deg. Så kan vi være lykkelige sammen, og han finne seg en annen", skriver personen i en melding til Tollefsjord.

Får opp til 100 meldinger om dagen

- Kjæresten min og jeg trodde først dette var en spøk, men det har utviklet seg til noe mye mer alvorlig. Denne mannen har ikke bare kontaktet meg, men også kjæresten min. Han kontakter meg hele tiden, opptil flere ganger om dagen. Alt fra 50 til 100 meldinger får jeg av ham i løpet av en dag.

I meldingene er det både jobbeskrivelser, hvordan han planlegger å lønne henne, hvordan kjæresten hennes skal skaffe seg den nye Porschen - og ved noen anledninger erotiske meldinger.

Også på Facebook hagler det inn med kommentarer, Tollefsjord tror det kan dreie seg om over tusen så langt.

"Jeg fikk akkurat e-post med positivt svar fra Finacle, pluss at jeg har sendt inn aktivering på lønnssystemet her jeg sannsynligvis får positiv tilbakemelding allerede imorgen, og en aktiveringskode, så da er det bare å håpe på at modulen er klar for elektronisk nedlastning imorgen. Men i verste fall, så må de sende en CD med budbil eller liknende! Lønns-modulen takler at jeg fører inn avtalt fastlønn, så jeg skal gjøre det så raskt jeg har installert modulen og aktiveringskoden, så da håper jeg du kan drøye det litt med bilen, og du kan bare ha en rolig tid fremover hjemme etter du har mottatt første lønn fordi første prioritet på minimumskravet er ar du mottar kr 56.000,- netto per måned i og med at skatten er på 44 %, så sees vi sikkert innen sommeren, men vi holder kontakten underveis, så bare vurder om du kan ta med deg typen din til bil-butikken etter du har sendt meg personalia på typen din, slik at jeg kan laste ned skattekortet hans og ansette han som assistent for deg med en BI-lønn tilsvarende avdragene bilen kommer på, og husk, jeg får så ørene henger (kjeft) om det bare renner ut penger uten at du har 100 % arbeidstid, så la oss ikke drøye det lenger enn 2-3måneder med litt små-forberedelser og kanskje noen få små oppgaver i mellomtiden! Du hører fra meg imorgen", skriver mannen til Tollefsjord.

- Det er forstyrrende og ekkelt. Vi kommer til å politianmelde han ved neste tilfelle, forteller Tollefsjord.

Holdt på i fem måneder

Personen som har tatt kontakt med modellen har holdt på i snart et halvt år og tar ikke et nei for et nei.

- Han gir seg ikke, uansett hva jeg eller kjæresten min sier til han. Han er helt sikker på at jeg kan overtales til å bli kjøpt av han. Han sier ekstremt mye rart som for eksempel at det er på grunn av han at Erna Solberg er statsminister. Han skryter også veldig mye over hvor mye makt han har.

Mannen selv mener dette "snart er en deal".