Gå til sidens hovedinnhold

Ramones-manager funnet drept

Den tidligere manageren til The Ramones funnet slått i hjel i sin egen leilighet.

(SIDE2): Datteren fant tirsdag natt Linda Stein (62) liggende i stua i leiligheten hun bodde alene i på Fifth Avenue på Manhattan.

Innflytelsesrik
Obduksjonen viser at Stein døde av flere slag mot hodet og nakken, melder nyhetsagenten Splash.

Ifølge politiet skal det ikke ha vært tegn til innbrudd eller tyveri i leiligheten, og det foreløpig ingen som er mistenkt i saken.

Stein var ekskona til Seymour Stein, tidligere president i plateselskapet Sire Records, hvor blant andre Madonna, Talking Heads og Ramones startet karrierene sine.

Eiendomsmegler
Linda Stein var i en periode manager for Ramones, og var blant annet med på å få dem til England da de spilte på The Roundhouse 4. juli 1976, en konsert som regnes som et vendepunkt i bandets karriere.

I 1980 forlot hun The Ramones og ble etter hvert eiendomsmegler for kjendiser som blant andre Sting og Steven Spielberg.

Wall Street
Hun skal også ha vært inspirasjonskilden til eiendomsmegleren som finner en leilighet til Charlie Sheens rollefigur i filmen «Wall Street».

- Hun var et ikon og levde for bransjen, sier administrerende direktør i Prudential Douglas Elliman Realty, selskapet hvor Stein jobbet.