Gå til sidens hovedinnhold

Lindell tar pause fra Ragde

Unni Lindell skal skrive to bøker, Anne B. Ragde skal ha fri. Dermed regner de to med at de rett og slett tar pause fra hverandre i månedsvis.

(SIDE2:) De har stilt i sølv sammen på hagefest, «tatovert» inn terningkast seks på bilpanseret og pakket julegaver for et godt formål. Samt hatt to av Norges mestselgende bøker i år.

Les mer:Kanon-venninnene til topps

Klagemur
Nå tar Anne B. «Ligge i grønne enger» Ragde og Unni «Honningfellen» Lindell pause fra hverandre. Årsaken er at Ragde tar seg friår, mens Lindell fortsatt må jobbe så blekket spruter, skriver VG. Lindell har skrevet kontrakt på to nye Cato Isaksen-bøker.

LES MER OM DETTE i vårt intervju med Unni Lindell

Mer nervøs enn noen gang

De to er hverandres klagemur og støtte i slutten av en skriveprosess. Men når de skriver har de ingen kontakt med utenomverdenen. Derfor stenger Lindell for kontakt med skrivervenninnen 2. juledag.

Travelt
Anne B. Ragde har hatt et av sine travleste år noensinne. Hun sier selv hun holdt på å bli fullstendig utbrent. Nå skal hun ha ett års fri for å gjøre akkurat det hun har lyst til.

Les mer: Ragde: - Beklager for festen

Både Anne B. og Unni opplever også å være høyst aktuelle gjennom TV. NRK har nettopp hatt stor suksess med «Berlinerpoplene» som bygger på Ragdes to første bøker om folket på Neshov. Nå skal NRK filme den siste boka også.

Unni Lindell er aktuell med «Sørgekåpen» rett over nyttår.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen