(SIDE2): 5. oktober lanseres Affordable Luxury-kolleksjonen for høsten 2011 i utvalgte Lindex butikker.

Men du kan sikre deg den nyeste kolleksjonen allerede natt til onsdag, da blir den nemlig tilgjengelig på Shop Online - Lindex`s nettbutikk.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Designerens inspirasjon
New York, byen som aldri sover, har vært en av de store inspirasjonskildene når Ewa Larsson designet høstens Affordable Luxury-kolleksjon for Lindex.

Ewa nevner hvilke personer som har vært inspirasjon for kolleksjonen: Andy Warhol med sin kunst, Mick Jagger for sin energi og Charlotte Gainsbourg for sin stil.

- Følelsen av storby og spennende personligheter inspirerte meg til å skape en moderne, kvinnelig, bekvem og samtidig urban kolleksjon med attitude, sier Ewa Larsson.

Larsson har lang erfaring fra designerbransjen. Hun har jobbet med velkjente merkenavn som Acne, Plain Sud, Tara Jarmon, H&M og Joop. Hun har også arbeidet mange år i Paris - men da mye i kulissene og ikke i front som hun gjør i sitt samarbeid med Lindex.

Kapper og chiffon
Kolleksjonen består av strikkeplagg, bluser og bukser, både med mye vidde og veldig smale, skjørt og kjoler, enten ankel lange eller korte, samt en kappe.

Kvalitetene er gjennomgående med vakkert fall – i blant transparente i krepp, chiffon og satengchiffon.

Kappen er i melton og et par bukser kommer i skinn.

Se kolleksjonen her:

4606

4607