(SIDE2): Det er den verdenskjente Hollywoodfavoritten Kate Hudson som er det nye ansiktet til den svenske kleskjeden Lindex nye kampanje.

Skuespilleren som fikk sitt gjennomslag i sin rolle i filmen Almost Famous, hvor hun spiller en groupie på 70-tallet. Siden det er hun best kjent fra utallige romantiske komedier.

Kate er utrolig vakker og har de siste årene fått en kul og gjennomført stil, med god hjelp fra stjernestylisten Rachel Zoe. I Lindex kolleksjonen har Kate selv vært med på stylingen.

- Vi er utrolig glade over å få samarbeide med Kate Hudson denne våren. Kate representerer vår mote på en perfekt måte, både med sin varme og sprudlende personlighet, sier Johan Hallin, Concept & Marketing Director i Lindex.

-Kates transantlantiske livsstil inspirerer hennes karakteristiske stil. Hun deler tiden sin mellom London og Los Angeles, noe som gjenspeiler seg i hennes avslappede californiske stil som hun kombinerer med både rød løper og glamour og europeisk eleganse. Mote er, i tillegg til skuespillerkarrieren, en livslang lidenskap for Kate, sier han videre om Hollywoodstjernen.

- Kolleksjonen er både fresh og unik, sier Kate Hudson. Med sin elegante, men fortsatt lett tilgjengelige stil tiltaler den mange forskjellige typer kvinner.