Gå til sidens hovedinnhold

Lindsay kastet ut av hotell

Lindsays krangel med kjæresten ble for mye av det gode.

(SIDE2): Dermed bestemte sjefene på et av New Yorks beste hoteller, Soho Grand hotell, at Lindsay var uønsket.

Flippet helt ut
Lindsay, som for tiden er aktuell i filmen «Georgia Rules», har nettopp kommet tilbake fra Bahamas, hvor hun var på en romantisk ferie med kjæresten Calum Best, sønn
av den legendariske engelske fotballspilleren George Best. Og det er ikke bare navnet Calum har arvet av faren, men tydeligvis også sin kjærlighet for kvinner.

Da de kom tilbake fra ferien skal Calum nemlig ha sjekket inn på hotellet i New York sammen med en annen kvinne, noe som fikk Lindsay til å flippe helt ut.

- Lindsay sjekket inn med en annen mann, antakeligvis for å prøve å gjøre Calum sjalu. Hun prøvde å ringe ham, men hun fikk ikke fatt i ham, forteller en kilde ifølge askmen.com.

Hylte og skrek
Den 20 år gamle skuespilleren, som nylig ble behandlet for sin alkohol-avhengighet, gikk derfor ned i baren og festet til halv to, før hun kollapset i lobbyen på hotellet.

- Hun lå på gulvet og vrei seg, og alle kunne se at hun ikke hadde truse på. Daten og livvakten sto forferdet og kikket på, men de gjorde ingen ting for å hjelpe så manageren måtte til slutt bære henne til rommet hennes, forteller en kilde.

Lindsay skal så ha fortsatt å prøve å ringe Calum, og hun gikk også bort til hans rom og hamret på døren.

- Han kom og åpnet døren på gløtt, og hun fikk kikket inn i rommet og så at det satt en dame der. Hun klikket. Hun skrek til ham, slang igjen døren, og fortsatte å hamre på den, forklarer kilden.

Skuespilleren ble angivelig så ført tilbake til rommet, men da hun ikke klarte å roe seg ned ble hun bedt om å forlate hotellet halv seks på morgenen. En time senere var hun ute.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene