Gå til sidens hovedinnhold

Arrestordre ute i tre timer

Lindsay betalte kausjon og festet videre - men problemene er ikke over.

(SIDE2): Bare få timer etter at en dommer i California hadde utstedt en arrestordre på urokråka Lindsay Lohan, ble den trukket tilbake. Årsaken er at den unge frøkna betalte kausjon. Dermed trekkes ordren automatisk.

Mistet passet
Lohan (23) skulle nemlig møtt i retten torsdag, for å svare på hvorfor hun ikke har deltatt på alle rehab-timene dommeren påla henne etter fyllekjøring nummer to i 2007. Men i retten i California dukket Mean Girl-skuespillerinnen aldri opp.

Frøken Lohan befinner seg for tiden nemlig i Frankrike, nærmere bestemt Cannes og filmfestivalen. Hun unnskyldte rettsfraværet med at hun hadde mistet - eller blitt frastjålet, rapportene spriker - passet, og dermed ikke kom seg hjem.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

For å unngå å bli arrestert i det hun setter fot på amerikansk jord igjen, betalte Lohan de nødvendige ti prosentene av kausjonssummen. Og prisen for å feste videre med fiff og venner i Cannes? Nærmere 60.000 kroner.

Men problemene er ikke over av den grunn. Lindsay må møte i retten mandag, der en ny dato for en høring om bruddene på løslatelsen skal settes. Dommer Marsha Revel skal også ha uttrykt at det settes kriterier til Lindsays - blant annet ingen alkoholkonsumering og uannonserte narkotester ukentlige.

Alkohol og kola
Lindsay ble første gang arrestert for fyllekjøring i juni 2007. Hun hadde også kokain på seg da hun ble hanket inn av politiet, men slapp den gang unna uten de store reprimandene.

Les: Lindsay fyllekjørte - igjen!

Les også: Lohan i fengsel?

Men da hun få måneder senere igjen krasjet, uten førerkort (som hun mistet etter første fylleturen), ruset og med kokain på seg, tok dommeren affære. Hun ble idømt en dag i fengsel, ti dagers samfunnstjeneste og måtte følge et ukentlig avrusningsprogram i 18 måneder. I tillegg fikk hun tre års prøvetid.

Lindsay har mistet flere timer av avrusningsprogrammet, - hun har vært på 17 av 26 AA-møter, 19 av 26 gruppemøter og 24 av 26 ene-møter, og alle seks av timene med alkoholundervisning. Hun har fått gode skussmål av rehabiliteringsstedet, men dommer Revel er likevel lite fornøyd med at 23-åringen ikke har fulgt rettens pålegg.

(Kilde: People, TMZ, Splash)

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken