Gå til sidens hovedinnhold

- Ødelegger min egen karriere

Lindsay Lohan føler privatlivet skygger for suksess som skuespiller.

(SIDE2): Den 22 år gamle skuespilleren er ikke lenger i tvil - hun får ingen jobber og ingen skriver om filmene hennes lenger fordi hun har hatt et litt for offentlig privatliv.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Fyll og fest
Rusproblemer og hennes forhold til den britiske DJ-en Samantha Ronson (31) har gjort Lindsay Lohan mer kjent enn rollene hun har spilt.

I løpet av de siste to årene har Lindsay blant annet blitt arrestert for fyllekjøring flere ganger - noe som førte til rehabilitering tre ganger i løpet av fjoråret uten at det hjalp særlig. Nå klager hun sin nød.

- Rotet jeg har laget i mitt eget liv har ført til at karrieren min ødelegges, sier hun.

Les mer her:Lindsays ville liv

Les også: - Det er ikke slutt

Får ikke roller
Det verste for Lindsay, som gjorde modellkarriere allerde som treåring, er at hun tror hennes kjærlighetslivet og festingen fører til at hun ikke får de filmrollene hun fortjener.

- Det som er verst er at jeg jobber like hardt som noen annen skuespiller på min alder, som for eksempel Scarlett Johansson, men jeg får ikke de mulighetene som de får fordi folk blir distrahert av alt som skjer i livet mitt ellers, sier Lindsay ifølge Splash News.

Les også: Sexy stjerner på stranden

Bakdeler
Kjendisstausen som har fulgt etter at Lindsay har gjort sukess med Herbie-filmen, «Freaky Friday» og «Mean Girls» er noe hun alltid har drømt om. Men hun innrømmer at hun ikke hadde forutsett bakdelene som kommer med berømmelsen. Fokuset på hennes privatliv gjør at hun tror regissører og produsenter skremmes fra å velge henne til en jobb.

- Det folk ser er jente som elsker å bli fotografert og som tror hun er vanskelig å jobbe med, men bare elsker oppmerksomhet og festing. Det er det aller verste synes jeg.

Men klagingen stopper ikke der. Lindsay mener at hele filmbransjen er i trøbbel.

- Filmsjerner er ikke som før. Da jeg var liten trodde jeg filmstjerner var menn og kvinner som spilte i store filmer som vi fortsatt ser på i dag. Men jeg tror ikke det er så mange filmer som kommer ut i dag som kommer til å bli sett i fremtiden og bli vurdert som en av de store filmene, mener hun.

Les også:Lindsay er stolt av elendig film

Barn i fremtiden
22-åringen er bekymret for hva hun kommer til å fortelle barna sine om sin karriere og om filmene som lages nå.

- Jeg vil fortelle om gamle filmer, som Hitchcock-filmene. Men folk på min alder vet jo ikke hvem de skuespillerne er en gang, jeg kan ikke snakke med dem om gamle filmer for da mener de jeg er en frik, sier hun.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken