(SIDE2): Til tross for at de fotograferes stadig vekk virker det som om mange kjendiser føler de ikke er på trykk ofte nok.

Da tyr de til Twitter, og legger ut bilder selv.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

I juleferien har stadig flere benyttet seg av mediet, og på den måten får vi vite hvor de er og hva de gjør.

Lindsay Lohan
23-åringen dro til ferieparadiset St. Barth og har vært opptatt av å holde fansen oppdatert. På flyet, i bikini, på dekk – frøken Lohan har rett og slett ikke noe imot å vise seg fram. Hun forteller også om nyttårsforsettet for 2010: «Jeg skal slutte å la de heldige få som har hjertet mitt, prøve å ødelegge meg», skriver hun dramatisk.

Lohan slo opp med kjæresten Samantha Ronson i år, og har tatt hele skittenvasken på Twitter. Men det er det nå slutt på.

«2010 handler om å komme seg videre, ikke gå tilbake. Forlate det dårlige (mennesker, vaner og negativ energi).», skriver hun.

Ashton Kutcher og Demi Moore
I likhet med Lohan feiret ekteparet nyttår i St. Barth.

Begge er svært ivrige på Twitter, og har blant annet tidligere publisert bilder av seg selv hos tannlegen. I anledning nyttår postet Kutcher dette bildet som viser et feststemt ektepar, med tittelen: «got a feeling... That tonights gonna be a good night!».

Paris Hilton
Hilton feiret nyttår i kjendisstedet Aspen sammen med kjæresten Doug Reinhardt, og holdt kontakt med søsteren Nicky via sin profil.

Iført en fluffy, hvit hatt med matchende jakke og pels lastet hun opp dette bildet, med påskriften «Snow Bunny». Søsteren repliserte med å sende bilde av seg selv på fest i Los Angeles, på den hete nattklubben LAX.

Jamie Oliver
Kjendiskokken feiret jul og nyttår med familien hjemme i Essex. Med kona Jools og døtrene Poppy Honey, Daisy Boo, Petal Blossom Rainbow og en familievenn postet han årets julebilde på Twitter.

Han kunne også meddele at dette var det første året siden han var 15 år han våknet første nyttårsdag uten bakrus.

Nicole Richie
Richie på sin side dro til selveste Las Vegas, og var vertinne for et stort arrangement på Hotel Palazzo. Tobarnsmoren startet imidlertid året i sunn stil, og fløy tilbake til Los Angeles tidlig dagen derpå.

Der brukte hun dagen i frisk luft, og postet heller et bilde fra sin gåtur.

2711