Gå til sidens hovedinnhold

- Lindsay er helt knust

Familien til Lindsays eks skal ha bedt politiet om hjelp.

(SIDE2): Forholdet mellom Lindsay Lohan og Samantha Ronson er muligens lagt på is for tiden, men det betyr ikke at oppstyret rundt paret legger seg med det første.

Nå har Ronsons familie bedt politiet om å pålegge den unge skuespillerinnen rettslig påbud mot å nærme seg den ni år eldre DJ-en og ekskjæresten.

Sjekk hva som er på fronten av Side2 akkurat nå!

Svært bekymret
Samantha Ronsons (31) mor og søster skal nemlig være svært bekymret for Samanthas sikkerhet, og var mandag hos Beverly Hills politiet.

Lohan (22) fortalte om pausen i forholdet tidligere på dagen. Årsaken skal være at Lindsay ønsker å fokusere mer på seg selv fremover.

Ifølge OK! Magazine gjengir den angivelige samtalen mellom Ronsons familie og politiet.

- Et besøksforbud er den beste løsningen. dersom hun bryter påbudet, så blir hun fjernet fra stedet, skal politibetjenten ha sagt ifølge kilder det amerikanske bladet har snakket med.

Knust
Lindsay selv skal ha blitt helt knust da nyheten om familiens ønske om besøksforbud ble kjent. Ifølge TMZ.com, skal den 22 år gamle skuespillerinnen ha grått ukontrollert da hun hørte nyheten.

Samme nettsted melder også at Samantha selv har kuttet all kontakt etter nyheten om pausen, etter at det er rapportert om krangler og blitt tatt bilder av paret i heftige situasjoner, flere ganger den siste tiden.

Kilder sier de frykter at et eventuelt rettslig påbud kan være dråpen som sender Lindsay over kanten.

Kastet ut - igjen
Det foreløpige bruddet kom etter at Lindsay i helgen ble kaste ut fra en fest på Chateau Maramont, der kjæresten Samantha snurret plater.

- Hun gjør disse tingene for å få oppmerksomhet. Hun forsøkte å komme inn på min fest i helgen, og vi måtte be vaktene fjerne henne, skal Samanthas søster Charlotte, ha sagt.

Politiet bekrefter at familiemedlemmer av Ronson hadde oppsøkt ordensmakten for om mulig å få iverksatt et besøksforbud, men så langt er det ikke blitt noen realitet.

Kommentarer til denne saken