Gå til sidens hovedinnhold

Lindsay saksøkt over selvbruningsspray

En kjemiker anklager Lindsay Lohan for å ha stjålet formelen hennes.

(SIDE2:) Lindsay Lohan har blitt saksøkt for å ha kopiert oppskriften en selvbruningsspray.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå!

Tidligere i sommer lanserte Lindsay en kolleksjon av selvbruningsprodukter som kalles «Sevin Nyne», og Lindsay hevder at hun har vært med på å utvikle sprayen.

Stjal
Nå viser det seg at Lindsay likevel ikke er damen bak oppskriften, melder Florida-avisen St. Petersburg Times. Jennifer Sunday, en kjemiker fra Tampa i Florida, har saksøkt 23-åringen og hevder at Lindsay stjal hennes formel.

Nå er det riktignok ikke Lindsay selv som har stjålet, men partneren hennes, Lorit Simon. Begge er imidlertid saksøkt, siden Lindsay promoterer sprayen som sin egen oppfinnelse.

Sevin Nyne-kolleksjonen er et resultat av et samarbeid mellom Lohan og Lorit Simon, en forretningskvinne fra Las Vegas.

Konfidensiell prøvespray
Saksøkeren, Jennifer Sunday og hennes firma White Wave International Labs., skal ha vært i kontakt med Simon tidligere i år for å gjøre en forretningsavtale om en ny selvbruningsspray, og Simon skal ha mottatt prøver av denne. Dette var konfidensielt, noe Simon undertegnet på. Dette dokumentet er lagt ved i saksøkerens rettsdokumenter mot Simon og Lindsay Lohan.

Da Simon og Sunday var i forhandlinger tidligere i år, sa Simon at hun hadde en venn som kunne hjelpe til å skape publisitet rundt produktet når det ble lansert. Simons firma skulle distribuere produktet. Men partene kunne ikke enes om prisen, og det ble til slutt likevel ingen forretningsavtale.

– Men plutselig har Lindsay Lohan og Lorit Simon blitt partnere og Lohan tar æren for å ha funnet opp denne formelen, som er min klients oppskrift. Lohan har ikke hatt noen rolle i utviklingen av sprayen – hun og Sunday har aldri engang møtt hverandre, sier Marcia Cohen, som er Sundays advokat.

Lindsay har drevet en massiv kampanje for Sevin Nyne, som hun sier at hun kalte opp etter sine to lykketall, 7 og 9.

Sprayen inneholder gojibær, karamell, Chardonnay-ekstrakt og en base av sukker og kokosnøtt.

«Bursdagsfeiring»
Sprayen ble voldsomt reklamert for da Lindsay «feiret» bursdagen sin i Las Vegas forrige uke. Lohan skal ha fått betalt 70.000 dollar – ca. 450.000 kroner – av MGM Grand Hotel for å være vertinne for en heldags event i hotellets bassengbar Wet Republic, ifølge Starpulse.com.

Stjernen fylte 23 år den 2. juli, men eventet fant sted lørdag 27. juni.

Det skal ikke ha vært mange av Lindsays venner i bursdagen, og hele eventet skal ifølge flere nettsteder ha vært jobb: reklame for Wet Republic og promotering av Sevin Nyne-sprayen.

Side2 har ikke testet sprayen, men skal vi dømme bildene fra Lindsay Las Vegas-promotering, er dette en spray man må holde seg unna dersom man ikke vil ha oransje albuer og ujevn hudtone.

Vi får også håpe at Lindsay husker at føttene også må sprayes nå som hun har sitt eget merke.

Kommentarer til denne saken