Basert på lesernes stemmer, har herremagasinet MANN utropt kjendisbloggeren og skribenten Linnea Myhre (21) til Norges mest sexy kvinne i 2011, skriver nettsiden 730.no.

Dermed danker hun ut andre skjønnheter som Triana Iglesias, Tone Damli Aaberge og Aylar Lie. Også Charlotte Thorstvedt, Therese Johaug og Anne Rimmen var blant de nominerte.

Ifølge Linnea, kan leserne glede seg til noen pikante bilder i neste nummer.

- Jeg håper bare at bladet er innpakket i plast. Bildeserien inni bladet er skremmende lik en hvilken som helst Vi Menn-forside. Det var ikke min hensikt, men sånn har det altså blitt, sier Linnéa til 730.

Nettsiden har publisert et bilde av MANNs kommende forside, og her ser vi Linnéa drapert i det norske flagg, og tilsynelatende lite annet. Dette skal ifølge sinnabloggeren være det beste av bildene.

Linnea er ikke ukjent med å vinne kåringer og å pryde forsider. I januar vant hun prisen som årets blogg under Costume Awards, og i februar rakk hun også det lengste strået under Vixen Blog Awards.

Hun har også stilt opp på forsiden av Cosmopolitan tidligere i år, men da var hun tydelig misfornøyd med bildet.

- Hodet mitt ser jo trafikkskadet ut! Photoshop må ikke brukes av idioter! Jeg er rystet! Og sint! Dessuten er det masse rot på kjøkkenet, skrev Myhre på sin egen blogg.

Linnea skriver bloggen www.linniiie.com, hvor hun hevder at «alt er feil». Om du vil ta en nærmere titt på 21-åringen, bør du se nå, før det er for sent. Til Side2 fortalte Moldejenta at hun kommer til å legge ned bloggen innen året er omme.