Gå til sidens hovedinnhold

- Han gråt da jeg gjorde det slutt

Linni Meister jekker ned gamlekjæresten.

(SIDE2): På det kommende albumet til duoen Jaa9 & OnklP har sistnevnte en linje til sin eks Linni Meister (23).

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

«- Ser deg i Frognerveien, slapper deg straight / foran puppemodeller jeg naila «back in the days» / Linni kan la øra våre være i fred, jeg snakker ikke musikken når du får terningkast 3».

I forbindelse med låten, som heter «Blogg», fortalte rapperen Kingsize at han synes det var vanskelig å være intim med glamourmodellen fordi «det står Daniel tatovert over f*tta hennes», og at han lurte på hva hennes forlovede synes om det.

Pål «OnklP» Tøien (25) hinter også om at han ikke synes hun er så smart.

- Det blir sikkert en søt unge, men vi får håpe at han arver hjernen til faren.

Linni, som om noen uker skal føde sønnen Dennis, forteller 730.no at hun var usikker på om hun ville kommentere saken, men valgte å svare eksen.

- Pål er egentlig en godgutt, men han var litt for frekk da han snakket om barnet mitt på den måten, så jeg må jekke ham ned litt. Men egentlig er det hele ikke så big deal. I disse dager har jeg andre ting å tenke på enn norsk hiphop, sier Linni til 730.

Se også: Aylar og Lene Alexandra med 9&P

På sin (passende nok) blogg skriver hun at det tatoverte navnet på kjæresten hun hadde før OnklP er fjernet.

- Rart at du griner over den tattisen ennå, og at du bryr deg om hva typen min mener om den?! Han ga F i den, og nå står det faktisk Dennis der, så han er mer enn fornøyd. Takk for at du bryr deg. ;)

Hun mener OnklP er bedre på mikrofonen enn i sengen, og at rapperen gråt da hun dumpet ham.

- Vi hadde oss kanskje til sammen 7 ganger, og du var alltid pisse fjern eller full, men jobben ble alltid gjort fra min side, så tror ikke jeg trenger å si mer. Har aldri opplevd deg - eller «det» - edru med deg, så vanskelig for meg å gi det noe terningkast. Det eneste jeg kan gi deg terningkast på er musikken din, og der får du 6. Det er medfødt og ligger i blodet ditt, så ingenting å si på det!

- Når jeg sa det ikke funket mer mellom oss (på grunn av det du vet) gråt du på telefonen, men sa at du forsto meg, og at jeg var en av de mest oppegående jentene du hadde møtt (...) og avsluttet med «baby, lov meg å gå å ta verden med storm!»

Se også: Gravid Linni Meister skadet på scenen

- Jeg møtte deg på gaten ved Steen & Strøm, to uker etter den telefonsamtalen. Vi pratet litt, og da sa du at du ville bli stolt hvis du kunne få lov til å kalle med din eks?!

- Vel, Pål-OnklP, du kan kalle meg din «eks» og bruke meg for alt det er verdt i låtene dine, eller for å få PR, det er jo bare superkomplement til meg. Du er jo en rapper og denne gangen tok du en «Eminem», konkluderer hun, og refererer til Eminems krangel med Mariah Carey.

Da 730 forteller Lillehammer-gutten om Linnis svar, tar han det med en klype salt.

- Det hun sier er feil. Det var en fra Se og Hør som ringte og fortalte at det var slutt mellom og meg og Linni. Og jeg gråt ikke, haha. Men, det er greit. Jeg er enig i at jeg var ganske frekk mot henne, så det får jeg tåle, sier OnklP til 730.no.

Se også: Linni Meister går rett fra fødsel til sexy shoot

Kommentarer til denne saken