Gå til sidens hovedinnhold

Lionel disset datteren

- Glem det med å overleve 40 års karriere. Å overleve 27 år med Nicole har vært langt tøffere, sier Lionel Ritchie.

(SIDE2:) Lionel Ritchie ble søndag hedret som musikkindustriens ikon under TVLand-konferansen i USA.

En euforisk Ritchie benyttet sjansen til å takke fansen og minne dem om at familieliv ikke er så enkelt, enten du er millionselgende artist eller en vanlig mann i gata.

Lite hjemme
Lionel og hans kone tok til seg Nicole Ritchie da hun var liten. På Oprah for noen år siden stilte både far og datter opp og snakket om det problematiske forholdet de hadde hatt i hennes tenåringstid.

Da hadde Nicole Rtichie kommet seg både av doptrøbbel og spiseforstyrrelser.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Lionel Ritchie innrømmet at han var lite hjemme da datteren var liten og at det nok hadde bidratt til Nicoles problemer. Samtidig fortalte han at hun ikke var noe enkelt barn.

Fyll og fest
Riktig berømt ble imidlertid ikke lille frøken Ritchie før hun ble venninne med Paris Hilton og deltok i «A Simple Life» der to de bertene skulle forsøke å leve et «vanlig liv».

Festing og fyll ble i enda større grad en del av jentenes hverdag. I 2007 ble Nicole Ritchie arrestert for å ha kjørt i påvirket tilstand, mens Hilton som kjent fikk en fengselsstraff for ikke å ha overholdt prøvetidbestemmelsene.

- Glem det med å overleve 40 år i musikkbransjen. Bare det å overleve 27 år med Nicole har vært mer enn en kamp. Jeg sier dere, jeg står her som en av de overlevende og det vil jeg si til alle foreldre der ute. Spøkte Ritchie.

Det siste året har Nicole Ritchie blitt mor og endret helt livsstil. Kanskje derfor far synes det var greit å slå av en spøk.

SE VIDEO AV LIONEL HER

247669

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken