Gå til sidens hovedinnhold

Kan du få lepper som Angelina?

Vi testet lipglossene som gir deg fyldige og svulstige lepper. Eller?

(SIDE2): De inneholder kollagenstimulerende komponenter som øker kollagenproduksjonen, de skal gi deg større lepper og det er mange jenter som har disse glossene i veska om dagen. Vi bestemte oss for å teste de raffeste merkene for å se om det virkelig funker.

Her er Side2s lipgloss-dom:

Wonderfull Lip Plumper fra ModelCo

Lover: Intensiverer blodsirkulasjonen i leppene. Fyller ut leppene ved å stimulere produksjon av kollagen. Inneholder organisk ingefær og capsicum olje. Glossen finnes i fem ulike fargenyanser. Den er fin å bruke under din vanlige leppestift. Leppen skal bli «supermyke og modell-sexy»


Vår dom: - Lipglossen har en nydelig blek rosa farge, som gir en naturlig leppefarge. Den smaker og lukter av deilig krydder. Testpersonen har tidligere brukt lip fusion, men har nå trolig fått seg en ny favoritt. Lipglossen arbeider intenst inn i leppene, og gjør dem litt større.

Pris: 195 kroner

Color Fever Plumper fra Lancôme

Lover: Skal virke forstørrende på leppene på to måter. Inneholder kollagenstimulerende komponenter som skal gjøre leppene fyldigere og de små shimmerpartiklene i glossen gir en optisk effekt av mer volum. Glossen kommer i transparent farge og er frisk og elegant på egenhånd.

Vår dom: - Denne gjør ikke leppene større i det hele tatt, selv med sterk innbildning og ønske om større lepper virker de ikke mer fyldige. Jeg syns den virker som en helt vanlig lip gloss. Konsistensen er altfor tjukk og klissete og leppene blir bare seige. Pluss i boka for at den lukter veldig godt.

Pris: 225 kroner

Lipfusion Sugar fra FusionBeauty

Lover: Leppeforstørrende lipgloss med whitening effekt på tenner. Finnes i 14 farger. Merkbar forstørrelse av leppen som varer i inntil 48 timer.

Vår dom: - Jeg prøvde Lip Fusion i fargen Sugar, og likte den godt. Fargen er ganske nøytral og fremhevet mer min egen leppefarge enn å tilføre farge, noe som gjorde at den så naturlig ut. Jeg var spent på hvordan det skulle føles, ettersom det finnes et stoff i den som tydeligvis gjør at leppene hovner og dermed blir større. Men, det gikk greit. Det er en rar følelse med en gang, men man blir faktisk litt vant til den, og ved flere påføringer (påfyll) så merker man det ikke like godt. Konsistensen var god, den var ikke for klissete, men heller ikke for våt. I tillegg smaker den godt, noe som er veldig viktig ettersom kvinner faktisk svelger en haug av leppestift i løpet av et år.

Men, ble leppene større? Ikke så mye. De ble kanskje litt mer fyldige, men jeg er usikker på om det er på grunn av glossen i seg selv, at de optisk ser større ut, eller om leppeglossen faktisk fungerer og gjør dem fyldigere. Ønsker du markant større lepper, er dette kanskje ikke det beste alternativet, men ønsker du en fin gloss som i alle fall ikke gjør dem mindre kan du trygt kjøpe Lip Fusion.

Pris: 395 kroner

Lip Fusion XL fra FusionBeauty

Lover: Inneholder kollagen og hyaluronsyre som skal gi en umiddelbar forstørrelse av leppene og redusere synligheten av fine linjer. Den inneholder to ganger så mye ren aktiv kollagen som den originale Lip Fusion. Er både pleiende og forstørrende og skal brukes om natten.


Vår dom: - Denne skal egentlig brukes om natta og er den av glossene som lover å gjøre leppene mye større. Jeg brukte den litt om dagen og litt om natta og det ga merkbar forskjell! Leppene ble større og leppa føltes nummen. Glossen satt på veldig lenge og så fin ut. Jeg følte også at den pleiet leppene og den var behagelig å ha på. Det eneste negative er at glossen er litt klissete og at jeg følte den hjalp mer i begynnelsen enn etterhvert.

Pris: 475 kroner

KONKLUSJON: Du får ikke leppene til Angelina Jolie over natten! Men dette kan funke som en liten boost for leppene. Hvis du allikevel bruker lipgloss, kan du jo like godt bruke en som forstørrer litt. Alle glossene er klissete og det kan være litt irriterende. Prisemessig ligger de over en vanlig lipgloss, men så sitter de også lenge på leppene.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis