Gå til sidens hovedinnhold

Hva i all verden har skjedd med Lisa Kudrow?

Verden var i sjokk etter å ha sett de nyeste bildene av Friends-stjernen!

"Hva i all verden har skjedd med Lisa Kudrow"? "Noen hadde en dårlig dag på jobben"! "Lisa Kudrow, er det deg"?

Overskriftene var mange (og ikke så rent lite sarkastiske) da Lisa Kudrow tok seg en tur ut i L.A uten sminke i helgen. Hvordan i all verden kunne en stjerne av hennes kaliber se sånn ut? Og ikke minst hvortdan KUNNE hun la hele verden se det? Hvilket forfall!

Hva i all verden har skjedd her?!

Vi er jo vant til å se henne preppet og polert, glatt og innbydende, med oppskriftsmessig smil. Det er tross alt Phoebe vi snakker om. Alles kjæledegge fra Friends.

Vel, la oss fortelle alle som lurer hva som har "skjedd" med Lisa Kudrow. Hun er 51 år! Hun er 51 år og har ikke pumpet hele ansiktet fullt av botox, restylane og andre fillers. Hun ser ut som et helt vanlig menneske! Og det er altså nok til å sende underholdningsverden inn i kollektivt sjokk.

Er det slik en vanlig 51-åring ser ut? SKRIK!!

Det kan da ikke bli slik at hvis vi ser en kvinne med rynker, så er det det verdt store overskrifter over hele verden? Er vi så vant til å se unaturlig glatte, opppumpede fjes, at vi får sjokk av en rynke eller to?

Heia Lisa Kudrow som tør å se ut som et vanlig menneske i 50-åra. Vi digger deg! Det er DET som har skjedd med Lisa Kudrow!