Gå til sidens hovedinnhold

Hun er snart 50 år

«Friends»-stjernene blir husket som den kule gjengen i 20-årene.

(SIDE2:) Men nå nærmer to av de tre kvinnelige stjernene seg 50 år.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

«Friends»-stjernen Lisa Kudrow (48) gjorde en sjelden rød løperposering onsdag i Beverly Hills. I den forbindelse skriver flere aviser at den ellers mediesky skuespilleren holder seg godt.

Trakk seg litt tilbake
Det er nemlig ikke ofte den tidligere «Friends»-stjernen entrer kjendisfester og røde løpere, men i går stilte hun opp i en blå kjole og smilte til kameraene i forbindelse med et CBS-event i Beverly Hills.

For selv om Kudrow nærmer seg 50 år, er hun utseendemessig fremdeles ikke så altfor ulik karakteren Phoebe Buffay som de fleste kjenner henne best igjen som. En rekke kjendiser som har show på CBS ankom festen i går. Kudrow var til stede for å promotere sin komedie «Web Therapy». I serien spiller hun terapeuten Fiona Wallice. Programmet hadde premiere på Showtime for en måned siden.

Siden TV-serien «Venner for livet» sluttet for syv år siden, har ikke Kudrow vært mye i rampelyset - i hvert fall ikke sammenlignet med medskuespillerne Jennifer Aniston og Courteney Cox. Kudrow trakk seg noe tilbake etter suksessen med den amerikanske situasjonskomedien. Hun har spilt i en del filmer, som «Blond og blondere», «Analyze this» og «P.S.I Love You», men er kanskje den av trioen som likevel fremdeles mest blir assosiert med Phoebe.

Egen serie
«Friends» ble sendt første gang i 1994 i USA, og har siden blitt sendt om igjen og om igjen på norske TV-skjermer. Vennegjengen på seks, som tilbringer det meste av tiden i hverandres leilighet eller på cafeen Central Perk, er i midten av 20-årene ved seriestart. Men i virkeligheten nærmer også «Friends»-stjernene Cox seg 50 år.

Courteney Cox (47) har siden venneserien vært å se i «Skrik»-filmene, «Ace Ventura» og en rekke andre filmer som «Love Sick» og «The Longest Yard». Nå gjør hun suksess med sin egen serie, «Cougar Town». I motsetning til Kudrow er privatlivet hennes også mer omtalt, og spesielt den nylige skilsmissen med sin mangeårige ektemann David Arquette.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

I sladderpressen
Aniston er den yngste i den kvinnelige «Friends»-gjengen med kun sine 42 år. Hun har vært den mest profilerte siden de var samlet på skjermen, kanskje også på grunn av sitt tidligere forhold med Brad Pitt. Men Aniston har spilt i en rekke filmer, som «The Break-Up», «Along Came Polly», «The Bounty Hunter» og aktuelle «Horrible Bosses». Som sin venninne Cox er hun populær i tabloidene, og de siste skriveriene handler som regel om henne og den nye kjæresten Justin Theroux.

Men i går var det kun Kudrow det handlet om. Og hun får skryt for sin utstråling og «fantastiske» blå kjole, skriver blant annet DailyMail.

Kommentarer til denne saken