Gå til sidens hovedinnhold

Lisa Marie faretruende tung

Vennene bekymret for at hun skal dø like ung som sin berømte far.

(SIDE2): Lisa Marie Presley er mest kjent som sin fars datter, men har også selv forsøkt å stable en popkarriere på beina - med relativt liten suksess.

Nå er det derimot andre ting som er viktigere, dersom medisinske eksperter har rett. De mener firebarnsmoren må ta av seg flere kilo, dersom 42-åringen skal redusere risikoen for å få hjerteinfarkt, melder aftonbladet.se.

Flere nyheter fra Side2? Sjekk forsiden her!

Overvekt
Bildet på omslaget av amerikanske National Enquirer viser at Elvis datter har lagt på seg mye, spesielt rundt midjen. Lisa Marie er 1,60 høy og veier nå 75 kilo.

Elvis døde av en overdose etter lengre tids misbruk, kun 42 år gammel. Også han la på seg betraktelig de siste årene av sitt liv, og venner av Presley skal være bekymret for at kroppen ikke skal tåle høyere vekt.

Årsaken til vektøkningen skal ifølge venner være at hun trøstespiser som følge av at hennes egen popkarriere har stagnert. I tillegg skal trøstespisingen ha blitt verre da hun fikk sjokkbeskjeden om eksmannen og popstjernen Michael Jacksons dødsfall i fjor sommer.

Tvillingfødsel
I tillegg klarte hun ikke å gå ned i vekt etter tvillingfødselen i 2008.

Les: Lisa Marie fødte tvillinger

- Det virker som om Lisa Marie har samme problem som da hun gikk opp i vekt i forbindelse med en turné for sju år siden. Da innrømte hun at hun ikke klarte å kontrollere spisingen og hadde store problemer med å holde seg unna kjøleskapet, sier en kilde til avisen, som hevder at også moren Priscilla og ektemannen Michael Lockwood er bekymret over vektøkningen.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken