Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg skal aldri mer ha sex

Lisa Smith (29) forklarer hvorfor hun aldri vil ha sex igjen.

(SIDE2:) - Jeg synes sex er frastøtende, sier Lisa Smith.

Hun har hatt tre elskere og også vært samboer med to av dem. Tross et tidligere aktivt sexliv har hun 29 år gammel bestemt seg for å aldri gå til sengs med en mann igjen.

Smith er fra Buckinghamshire i det sørlige Midt-England, og forteller i torsdagens DailyMail om hvorfor hun synes samleie er helt frastøtende. Meningene hennes vekker heftig debatt i kommentarfeltet.

- Jeg er 29 år gammel. Jeg har hatt tre elskere, to av dem har jeg bodd sammen med. Jeg har prøvd å kvele avskyen jeg føler ved tanken på sex, men jeg klarer det ikke, skriver Smith.

Sjekket med lege
Smith understreker at det ikke er noe fysisk galt med henne, det har også legene bekreftet. Hun er heller ikke plaget med skyldfølelse, og påpeker at hun ikke har opplevd misbruk eller blitt mishandlet. Smith har heller aldri blitt tvunget til å ha sex. Videre sier hun at hun ikke er homofil, og at det ikke er noe galt med henne.

- Jeg bare hater sex, og jeg har bestemt meg for å aldri utsette meg for det igjen. Sexlivet mitt er over. Jeg skulle ønske det ikke var slik, og at jeg var normal.

29-åringen ønsker nemlig å finne en mann og gifte seg.

- Jeg synes ikke menn er ekle. Tvert imot, jeg liker utseendet deres og nyter selskapet med en mann. Jeg liker å kose og har ikke noe imot kyssing og lengter etter kjærlighet, men det stopper der.

Smith kaller seg selv aseksuell og hevder kun en prosent av befolkningen er som henne. Hun har visst allerede siden hun var tenåring at hun er annerledes. Hun hadde ikke den samme interessen for gutter og sjekking som sine venninner.

ifølge Store Norske Leksikon: Den aseksuelle har en subjektiv opplevelse av å være uten seksuelle behov eller ønsker om seksuell kontakt. Noen velger å leve alene, andre sammen med et annet menneske i et følelsesmessig forhold, uten seksuell kontakt. Mange lever i aseksuelle parforhold. Dette trenger ikke være noe problem, dersom begge parter ønsker dette og er fornøyd med det. Bakgrunnen for aseksualitet er sannsyligvis like forskjellige og like lite kjent som bakgrunnen for ulike seksuelle samlivsformer.

Smith har vært i flere forhold. Det første da hun var 16 år. De hadde det bra sammen, men når det gjaldt sexlivet var det bare noe hun ønsket å bli ferdig med hver gang de møttes. Forholdet tok slutt etter noen måneder og Smith var overbevist om at det var noe galt med henne siden hun ikke likte å ha samleie. Hun begynte på universitete og følte seg ensom da flere av medstudentene uttrykte at de hadde et fantastisk sexliv. Hun fikk ny kjæreste i en alder av 23 år.

- Etter å ha datet i en måned hadde vi sex. Det var like forferdelig som jeg hadde fryktet.

Forholdet varte i flere år. Smith har hatt nok et forhold etter dette, men er nå singel igjen.

Fast bestemt
Den britiske kvinnen tror mange kan mene at hun bare ikke har møtt den rette ennå. Men hun tror ikke det er problemet.

- Jeg kan forsikre dem – jeg har holdt ut lenge nok med å ha sex til å vite at for meg er det bare avskyelig.

Videre skriver 29-åringen at mange også kommer til å sette spørsmålstegn rundt hvordan hun kan være så sikker på at hun aldri vil ha sex igjen.

- Jeg har bestemt meg. Jeg vil aldri ha sex igjen. Det kan føre til at jeg blir ensom, men det er bedre enn at jeg lurer en mann med kjærlighet.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken