LONDON (Side2): Britiske Lisa Snowdon har jobbet både som modell og programleder, men her hjemme er hun kanskje mest kjent som ekskjæresten til Hollywood-stjernen George Clooney.

På hjemmebane derimot, er Snowdon en anerkjent TV- og Radio-programleder, og hun ledet i flere år den populære realityserien «Britains Next Top Model». Hun var også deltaker i den britiske utgaven av «Skal Vi Danse» hvor hun havnet på en tredjeplass.

Se flere bilder av den vakre stjernen nederst i saken!

- Morsomt med klær
- Jeg er virkelig interessert i mote. Jeg er jo en jente, og elsker å eksperimentere med klær. Det har alltid vært og er morsomt for meg med klær, sier Snowdon til Side2.

Vi møter henne under Specsavers årlige modellkonkurranse i London. Her satt Snowdon i juryen, og var med på å avgjøre hvem som stakk av med tittelen som Årets brillemodell, 2010.

- Jeg er her for å se jentene og guttene i virkeligheten, samt høre de snakke og se hvordan de bærer seg selv, avslørte hun.

Les også: Fikk trøst av kjæresten

For anledningen strålte den vakre brunetten i en lekker kjole fra Whistels, og høye Christian Louboutin sko - en stil man vanligvis ser Snowdon i på den røde løperen.

- Jeg trenger ikke briller, men jeg bruker de som et moteaccessoar. Men for å være ærlig, så må jeg faktisk sjekke øyene mine. Jeg begynner å komme i den alderen da jeg kanskje trenger briller, innrømmer Snowdon.

Fortsatt modell
Den tidligere modellen har også vært på forsiden av motemagasiner som Vogue, Marie Claire, Cosmopolitan og Elle, og hun var også i sin tid motmerket Gucci sitt ansikt utad.

Den 38-årige brunetten har til tross for sin alder ikke lagt modellkarrieren helt på hylla. Snowdon er nemlig å se på plakaten til kjøpesenterkjeden Marcs & Spencers hvor hun viser høstmoten for 2010. Skjønnheten er også modell for undertøysmerket Avon.

Medieoppmerksomhet
Snowdon var sammen med George Clooney i fem år, men det ryktes at forholdet deres var turbulent. De to møttes da de begge jobbet med en reklamekampanje for Martini i 2000, og forholdet deres fikk stor medieoppmerksomhet.

SE FLERE BILDER AV LISA SNOWDON HER:

3899