Hvert år gjør utallige magasiner kåringer av verdens mest sexy kvinner. Vi har tatt en titt på årets kåringer i noen av de største herremagasinene - Ask Men, Maxim, Men's Health, GQ og FHM - og sett på hvilke skjønnheter som listene har felles.

Og vi har gått vitenskapelig til verks. Listen er komponert utifra de 25 øverste plasseringene i hver av de fem kåringene. Vi tilenget førsteplassene 25 poeng, og sisteplassene 1 poeng, summerte det hele og kom frem til listen du ser nedenfor.

Nedenfor presenterer vi lista som ikke tar feil, dette er de 25 mest sexy kvinnene i verden:

25. Emma Stone

Den 23 år gamle rødtoppen har fått fart på karrieren den siste tiden med store roller i filmer som «Barnepiken», «Crazy Stupid Love» og « Easy A». Sistnevnte ga skjønnheten en Golden Globe-pris. Neste år får du se henne i «The Amazing Spider-Man».

Emma Stone blir listet som nummer 2 på Men's Healths «The Hottest Women of 2011». Hos oss holder det til en 25. plass, men vi tror at rødtoppen vil komme sterkere tilbake.

24. Diane Kruger

Tyske Diane Kruger har en karriere både som ballettdanser, modell og skuespiller. Hun har vunnet priser for sin rolle i Tarantino-filmen «Inglourious Basterds». På denne listen blir hun priset med plass nummer 24, etter å ha kvalifisert seg som nummer 2 på GQs «Hottest Women of the Year».

23. Blake Lively

Blake Lively har blitt en «it-girl» etter rollen som Serena i «Gossip Girl». Noen kaller henne den nye Carrie (Sarah Jessica Parkers rolle i Sex and the City), men vi vil påstå at hun er minst hundre ganger mer sexy. Vi likte også nyheten om at Lively er ledig på markedet etter bruddet med Leonardo Di Caprio.

Lively ble kåret til «The Most Desirable Woman of 2011» av nettmagasinet Askmen.com.

22. Marisa Miller

Den amerikanske modellen har vært avbildet i Sports Illustrateds Swimsuit Issue hvert år fra 2002 til 2008. I 2007-nummeret ble hun avbildet, til lesernes store glede, liggende på stranda kun iført en iPod (se bildet her). Vakre Miller har også vært en av Victoria's Secrets berømte engler. I år har hun blitt kronet med en 18. plass på Ask Mens «Top 99 Women» og 7. plass på FHMs kåring.

21. Adriana Lima

Den brasilianske supermodellen er en av Victoria's Secrets mest berømte engler. I tillegg til sin skjønnhet har også dama bankkontoen stappet med penger. Forbes Magazine har rangert henne på topp fem blant modellene som tjener mest penger i verden.

Lima fikk mye oppmerksomhet da hun som 25-åring gikk ut i media og fortalte at hun var jomfru, men i dag, fem år senere, er hun både kone og mor.

GQ har rangert Lima som den 11. flotteste kvinnen i verden, hos FHM er hun på 14. plass.

20. January Jones

Forhåpentligvis er hun ikke like sprø i virkeligheten som sin rollefigur Betty Draper i TV-serien «Mad Men», men January Jones har uansett utseende på sin side. Hun har datet menn som Ashton Kutcher, Josh Groban og komikeren Jason Sudeikis, men faren til hennes nyfødte barn nekter hun å avsløre.

Jones er kåret som verdens 12. hotteste kvinne av både Maxim og GQ.

19. Nicole Scherzinger

Den mørke «Pussycat Doll'n» ble født på Hawaii, men har røtter fra Filippinene og Russland. Hun er i dag soloartist, men selv om vi savner henne med burlesque-moves i Pussycat Dolls, er hun fremdeles blant verdens mest sexy kvinner. Hun kupper 12. plassen hos Men's Health og 10. plassen hos FHM.

18. Olivia Munn

Vakre Olivia Munn har ingen lang TV- og filmkarriere bak seg, men har blant annet hatt en rolle i TV-serien «Beyond the Break», vært sexekspert for TV-showet «Attack of the Show!» og hatt filmroller i «Date Night» og «Iron Man 2». Hun har også vært modell for blant annet Nike og Pepsi.

Munn er nummer 24 hos Men's Health, nummer 20 hos GQ og nummer 2 hos Maxim.

17. Cheryl Cole

Cole slo gjennom som artist i gruppa Girls Aloud etter å ha vunnet en plass som artist i TV-programmet Popstars. Siden 2009 har hun vært en vellykket soloartist og ikke minst et britisk sexsymbol. Cole ble rangert som nummer 6 på Ask Men's «Top 99 Women of 2011» og som nummer 12 på FHMs liste.

16. Anne Hathaway

Hathaway gjør en kjempekarriere som skuespiller, og har blitt nominert til og vunnet en rekke priser for sine roller. Hos Maxim vant hun prisen som nummer 7 på «2011 Hot 100 List» og på Askmen.com kuppet hun årets 9. plass.

15. Rihanna

En av verdens mest berømte artister om dagen, men også en av verdens mest sexy. Rihanna fikk en 22. plass på Maxims kåring, 17. plass hos GQ og nummer 3 i FHM. Magasinet Esquire utnevnte henne som «The Sexiest Woman Alive» tirsdag denne uken.

14. Irina Shayk

Russiske Irina prydet forsiden av Sports Illustrated Swimsuit Issue for 2011 (Sjekk ut coveret her). Hun har siden 2007 vært avbildet i utgaven hvert eneste år. Vi kan forstå hvorfor, og det kan også GQ og FHM som har gitt henne henholdsvis 5. og 10. plass på sine mest sexy-kåringer i år.

13. Brooklyn Decker

Decker er nok en modell som både har prydet forsiden av Sports Illustrated Swimsuit Issue og vært en av Victoria's Secrets engler. Decker prøver nå og opparbeide seg en karriere som skuespiller, og vi blir ikke lei oss dersom vi må se mer av henne på skjermen.

På hjemmebane er Brooklyn gift med tennisstjernen Andy Roddick.

Men's Health synes hun er verd en 7. plass og FHM en 6. plass på sine kåringer.

12. Bar Rafaeli

Kanskje mest kjent som Leonardo Di Caprios ekskjæreste, men er også en av verdens mest berømte supermodeller. Den israelske skjønnheten har også vært forsidemodell i Sports Illustrated Swimsuit Issue, og startet sin modellkarriere i en babyreklame da hun var åtte måneder gammel. Nå 25 år senere blir hun tildelt Maxims 6. plass, Ask Mens 19. plass og Men's Healths 13. plass i deres 2011-kåringer av verdens mest sexy kvinner.

11. Minka Kelly

Minka Kelly er trolig den største grunnen til å følge med på nyinnspillingen av TV-serien «Charlie's Angels», hvor hun har rollen som Eve French. I fjor hadde hun Rihannas plass som «Sexiest Woman Alive» i magasinet Esquire. I år plasserer GQ henne som nummer 3 og Men's Health som nummer 4 på sine kåringer.

10. Scarlett Johansson

Den amerikanske skuespilleren med både polske og danske røtter, startet sin skuespillerkarriere som niåring. Oppmerksomheten kom etter rollen i «Hestehviskeren», og siden den gang har hun blitt nominert til og vunnet en rekke priser for sine roller i filmer som «Lost in Translation», «Pike med perleøredobb» og «Match Point».

Maxim, GQ og Askmen.com synes Scarlett er henholdsvis den 14., 10., og 7. mest sexy kvinnen i verden.

9. Olivia Wilde

Til tross for en familie stappfull av journalister og skribenter, valgte, heldigvis for oss, Olivia Wilde en karriere som skuespiller og modell. Olivia har rollen som Dr. Remy 'Thirteen' Hadley i TV-serien House. Hos FHM er hun verden 5. mest sexy kvinner, hos Maxim nummer 15 og GQ nummer 9.

8. Natalie Portman

Portman har fått ekstremt mye oppmerksom het i 2011 etter en strålende prestasjon som Nina i filmen «Black Swan», en rolle som blant annet ga henne en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle. Portman er ikke bare dyktig, men også sexy – det gir henne en 8. plass hos Maxim, 11. plass hos Askmen.com, 16. plass hos Men's Health og 19. plass i FHMs kåring.

7. Miranda Kerr

Australske Kerr startet som modell i en alder av 13 år. I dag er hun på englelaget til undertøyskjeden Victoria's Secret, etter å ha overtatt plassen til Gisele Bündchen, og er også blant de best betalte modellene i verden ifølge Forbes Magazine.

Privat er Kerr mamma til en 9 måneder gammel gutt som hun har sammen med ektemannen, Orlando Bloom.

GQ plasserer Kerr som nummer 6, Ask Men som nummer 5 og Men's Health som nummer 9 i årets kåringer.

6. Megan Fox

Hun er dampende sexy, rik og langt mer suksessfull en sin ektemann Brian Austin Green, som egentlig var mest kjent for rollen som David i 90-tallsserien «Beverly Hills 90210» – helt til han ble sammen med Fox.

Megan Fox hadde sin første filmrolle i 2001, men det var først når hun spilte Mikaela Banes i «Transformers» i 2007 at folk fikk øynene opp for skjønnheten. Magasinene Maxim, GQ, FHM og Men's Health har i hvert fall fått øynene opp, de gir Fox henholdsvis 17., 15., 10. og 4. plass i årets kåringer.

5. Jessica Alba

Alba er en av to på denne listen som var rangert blant topp 25 i kåringene i alle fem magasinene vi har sett på. I Maxim ble hun nummer 21, i GQ nummer 8, på Askmen.com nummer 13, i Men's Health nummer 18 og i FHM nummer 11.

Hun trenger vel ikke nærmere presentasjon, alle kan vel se at hun er smellvakker.

4. Jennifer Lawrence

Den 21 år gamle amerikanske Jennifer Lawrencer har foreløpig en relativ fersk skuespillerkarriere bak seg, men er spådd en lys framtid. Hun fikk sitt gjennombrudd med rollen Ree i «Winter's Bone», som hun fikk en Oscar-nominasjon for. I sommer dukket hun opp på norske kinolerreter i «X-Men: First Class», og det er høye forventninger til henne og filmen «The Hunger Games» som har premiere i USA i mars neste år

Hun er også kjent for sitt vakre ytre, noe som blir hyllet med en 10. plass i Maxim, 4. plass i GQ og 1. plass i Men's Health.

Nummer 10 på Maxims liste, nummer 4 hos GQ, nummer 1 hos Mens Health

3. Katy Perry

Prestedatteren startet som artist i det lokale gospelkoret da hun var barn, og som 17-åring ga hun i 2001 ut et gospelalbum uten særlig suksess. Det var først i 2008 Katy Perry skulle bli den stjernen vi kjenner henne som i dag. Det året ga hun ut singelen «I Kissed a Girl» som ble en stor hit over hele verden. Siden den gang har hun gitt ut tre album, og hun er den eneste kvinnelige artisten som har hatt fem hits på «Billboard Hot 100» i løpet av ett år.

Perry er gift med den engelske komikeren og skuespilleren Russell Brand. Paret traff hverandre under innspillingen av filmen «Get Him to the Greek».

I år er Kate Perry en av store favorittene på mest sexy-kåringene med 3. plass i Maxim, 8. plass på Askmen.com, 22. plass i Men's Health og 2. plass i FHM.

2. Mila Kunis

Med unntak av Jessica Alba, er Mila Kunis den eneste kvinnen på topp 25 i samtlige av de fem magasinene. Mila Kunis har fått fart på sin karriere i 2011 etter sine roller i Oscar-favoritten «Black Swan» og den romantiske komedien «Friends With Benefits» hvor hun spilte mot Justin Timberlake. Kunis er opprinnelig Ukrainsk og kom til USA når hun var 7 år gammel. Hennes første TV-rolle var i «Days of our Lives», og etter dette kom TV-rollene som perler på en snor.

Kunis er rangert som nummer 5 i Maxim, nummer 21 i Men's Health, nummer 16 i FHM og GQ og nummer 2 hos på Askmen.com.

1. Rosie Huntington-Whiteley

Den soleklare vinneren er modell og skuespiller Rosie Huntington-Whiteley. Rosie er undertøysmodell for Victoria's Secret, og har jobbet som modell for blant annet Burberry, Karen Millen og Prada, i tillegg har hadde hun rollen som Carly Spencer i «Transformers: Dark of the Moon».

Utrolig nok ble hun som tenåring mobbet for både sine små bryster og store lepper. Lite visste mobberne at hun skulle bli verdens vakreste kvinne. Hun kuppet 1. plassen både i FHM og Maxim, 5. plassen i Men's Health og 15. plassen på Askmen.com sin liste.

Kilde: Maxim.com GQ.com Askmen.com Menshealth.com FHM.com