Mens enkelte flyvertinner strekker seg langt for å underholde sin pilot, er det daglige virket til kabinpersonalet verken spennende eller spesielt glamorøst om vi skal tro flyvertinnen Sara Keagle.

Hun har jobbet om bord fly i 18 år, og må innrømme at «glamour» har svært lite med jobben å gjøre. På reisenettsiden Jaunted.com lister hun opp de ti verste tingene hun har opplevd.

- Jeg startet i jobben i den tro at den skulle være glamorøs, men lærte straks at det var langt fra tilfellet, skriver hun på nettsiden.

Sammen med sine kollegaer har hun satt sammen en liste over de ti verste tingene flyvertinnene har opplevd på fly.

10. Brystpumping

I Norge ser vi spedbarnsmødre med brystene hengende ute titt og ofte, men heller ikke her er det vanlig å se en kvinne som pumper puppene for melk uten at barnet er til stede. Det er imidlertid hva en dame gjorde mens flyet boardet, tok av og på en del av flyturen. Noen synes i alle fall det var ekkelt...

9. Morsmelklekkasje

Apropos melk. En mannlig passasjer klagde over at noe lakk ned i hodet hans fra bagasjerommet over ham. Ansiktsuttrykket hans var visstnok ubetalelig da damen ved siden av utbrøt «Herregud, brystmelken min. Den har tint og lekker. Hva skal jeg gjøre?».

8. Busetepper

Dette er noe å være obs på neste gang du får et teppe på flyturen. En kvinne ringte etter flyvertinnen og ba om å få et nytt teppe. Det viste seg at teppet var helt slimete av snørr og buser...

7. Fot-snack

Enkelte på første klasse eier ikke manerer. En mann, angivelig med penger nok, fant noe spiselig på foten sin - og åt det...

6. Pissatrengt

Det er et uhell en kan vente seg fra små barn, ikke en bevisst handling fra en voksen mann. Det var likevel det en nøden fyr gjorde, han pisset i setet. Attpåtil på setet bak i flyet hvor de ansatte sitter under letting og landing. Det var opptatt på doen...

5. Kroppsbarbering

Flyvertinnene har opplevd at kvinner barberer sine hårete ben i setet, og ber flyvertinnen om å kaste håret.

4. Stinkende sokker

En mann på første klasse syntes det var greit å tørke sine gjennomsvette sokker ved å henge dem foran luftventilen over setet sitt. Passasjerene på bakerste sete klagde på stanken.

3. Blodige truser

Det er en grunn til at flyvertinnene bruker hansker. Da hun hjalp til med å rengjøre flyet for å rekke en ny avgang, fant hun et par blodige truser i setelommen. Nice.

2. Voksenbleier

Barnebleier kan være ekkelt nok, men brukte voksenbleier som bli lagt oppå doen, helt åpen, er hakket verre.

1. Nummer to

Flyvertinnen med den ekleste historien innebærer naturligvis bæsj. Det viste seg at en passasjer hadde brukt papirhåndklær på doen for å tørke seg, og deretter lagt det brukte papiret tilbake i beholderen. Flyvertinnen, som var neste person som trengte papir, fikk seg en bedriten overraskelse.