Nelvik og Aase er begge kjente stemmer for P3-lytterne. Nå gleder de seg til å ta over morgensendingen sammen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

– Det blir spennande og kjekt å vekke P3-lyttarane kvar einaste dag, med eit program som vi håpar og trur er det næraste ein kan komme ein perfekt start på dagen. Eg gler meg stort! sier Ronny Brede Aase.

Radiogeni
Aase har blitt omtalt som et radiogeni av sine egne sjefer, og under Radiodagene tidligere i år ble han nominert i hele tre kategorier. Han har jobbet med program som «P3 Natt», «Grisetidlig», «P3 søndag», «P3 Sommer» og var en av tre programledere som tilbrakte en hel helg i et glassbur under P3-aksjonen i forbindelse med årets TV-aksjon.

Live Nelvik er kjent fra det humoristiske radioprogrammet «Drillpikene», som hun har ledet sammen Kristine Riis de siste tre årene. Nå tar hun over spakene på morgenkvisten.

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med «P3-morgen». Det er en helt spesiell stemning mennesker imellom om morgenen, og det å få tulle med nyhetsbildet ligger mitt hjerte nært, sier Nelvik.

Unik kontrast
Aase og Nelvik har aldri jobbet sammen før, men prosjektleder for «P3-morgen» Vilde Batzer mener de er som skapt for hverandre.

– De er som dag og natt, men når de kom sammen i studio viste de seg å ha en helt unik kjemi. De gjør hverandre gode, og energien dem i mellom smitter over på meg som lytter. De er veldig ulike, på alle mulige vis, men en meget bra miks.

Live Nelvik og Ronny Brede Aase er på plass mandag 2. november. De to skal sørge for å gi deg en uunnværlig og oppdatert start på dagen.