Gå til sidens hovedinnhold

- Livredd for å bli sviktet

Øystein Greni fra BigBang er kjent for å skifte ut sine bandmedlemmer som andre skifter truse. Selv er han livredd for å bli sviktet.

(SIDE2): - Jeg er livredd for å bli sviktet av folk, innrømmer Greni i et intervju med magasinet Woman.

Stoler ikke på noen
- Det gjør at jeg bygger gjerder rundt meg selv for å unngå å komme i en posisjon hvor jeg kan bli såret. Jeg stoler nesten ikke på noen og forventer ikke veldig mye, fortsetter han.

Den nye BigBang-plata heter «Too Much Yang» og kommer ut 19.mars. Les mer på BigBangs MySpace-side her

Har følt seg sviktet
Øystein Greni (30) er kjent for å være en meget bestemt og egenrådig frontfigur i bandet BigBang, og kanskje er det frykten for å bli sviktet som gjør at ikke mange av bandmedlemmene overlever spesielt lenge i hans band.

Har musikerkjæreste
Greni er samboer med artisten Maria orieta (33) som akkurat ga ut albumet «Against The View» hvor Greni er meget deltagende på plata.

- Han har bidratt med musikk og produksjon, og han kommer med råd. Jeg stoler på ham. Men av og til er det tøft, vi er kjærester så vi kan diskutere. Jeg kan bli såra hvis han sier noe og omvendt, også skal vi hjem etterpå. Vi bor jo sammen, så det kan være vanskelig å skille mellom profesjonelt og fritid, sier hun i et tidligere intervju med Side2.

LES HELE INTERVJUET HER

Vil ikke bli såret
Greni på sin side mener han tar forbehold overfor alle han omgås.
- Jeg tar forbehold overfor nesten alle mennesker jeg omgås , for å unggå å bli såret. Det er nok litt synd, men jeg vet at jeg er sånn og prøver å jobbe med det. De få gangene jeg har følt meg sviktet eller såret har det gjort så vondt at det nesten har blitt et vedvarende trekk ved min personlighet, sier han til Woman.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser