*Nettavisen* Livsstil.

- Denne mannen elsker hver eneste valke og hvert eneste strekkmerke på kroppen min. Jeg forstod aldri hvorfor

VILLE SETTE FOKUS PÅ KROPP: Det har ikke gått ubemerket hen at ektemannen til pluss modellen Jazzy ser veldig veltrent ut i forhold til henne. Det tok hun et oppgjør med på Instagram.

Pluss size modellen Jazzy har delt et bilde på Instagram som har gått viralt i USA, og blusset opp kroppsdebatten på sosiale medier.

08.06.17 07:49

Fredag i forrige uke delte den fyldige modellen Jazzy et bilde på Instagram som har vakt oppsikt i USA.

På en nydelig strand står hun hånd i hånd med sin ektemann og far til sine barn. Det har ikke gått ubemerket hen at han ser veldig veltrent ut i forhold til henne, og Jazzy kom også med et innlegg til bilde om nettopp dette.

«Opp gjennom årene har denne mannen elsket hver eneste valke, og hvert eneste strekkmerke på kroppen min. Jeg har aldri forstått hvorfor. Hvordan kan han elske noe som ikke er perfekt? Hvordan kan en mann som er født veltrent elske meg? » skriver hun.

Les også: Evelina er en av jentene på bildet fra Nor-Shipping: - Det er naturlig at en bedrift velger å bruke jenter på denne måten

«Jeg har ikke en flat mage, og det rister når jeg går. Men jeg har endelig begynt å innse at jeg har en perfekt kropp, og nå skjønner jeg også hvorfor han elsker den».

Instagram-kontoen henter «a_body_positiv», og jazzy har som mål at kvinner skal bli mer fornøyd med den de er, og begynne å like sin egen kropp.

Les også: Slutt å si at jeg er modig som går i bikini

Hennes egen mann har hjulpet henne til å komme seg dit, og innlegget på instagram har så langt blitt likt av over 60.000 mennesker.

Kommentarene under bilde har vært nærmest utelukkende positive, og de hyller henne for å være et positivt forbilde.

«Elsker dette! Du er vakker. Min mann elsker også hele meg», skriver en kvinne.

«For en fantastisk historie, og for en nydelig kvinne», skriver en annen.

Men det har ikke bare vært støtteerklæringer. Jazzy postet en spesielt stygg kommentar på Instagram et par dager senere. Her mener vedkommende at hun promoterer det å være overvektig og usunn.

I innlegget skriver Jazzy at hun tok trøst i å vite at denne personen ikke kjenner henne eller familien, og ikke vet hvor fokusert de er på å spise sunt, og bevege på seg.

«Bare fordi jeg er større betyr ikke det at jeg er usunn eller prmoterer det på noen som helst måte», skriver hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.