BESTE FILMER PÅ VIAPLAY: Ingen har lik smak, men noen filmer har en relativt objektiv bedre kvalitet enn andre. Vi har funnet 11 filmer innenfor forskjellige sjangre vi anbefaler til deg.

Vi anbefaler nye filmer på Viaplay og klassikere av høy kvalitet på tjenesten. Det bør være mange filmer du vil like på Viaplay.

Har du tips til en åpenbar eller skjult perle som kan passe på denne listen? Send en mail til lars.warstad@nettavisen.no med en kort beskrivelse av filmen.

TIPS. Vi oppdaterer denne saken med jevne mellomrom. Lagre gjerne lenken for flere anbefalinger senere.

Little Miss Sunshine

En aldeles nydelig perle av en film om en syvåring som skal delta i en skjønnhetskonkurranse. Søt, morsom, dramatisk og veldig bra. En av de aller beste filmene du kan se på Viaplay.

Wind River

En film som ble oversett av mange da den kom er denne historien om en jente som blir funnet død i villmarken langt fra folk og barbeint. Dramatisk action, krim og spenning på Viaplay.

The Painted Veil/Kjærlighetens slør

Denne filmen fra 2006 handler om en mann som tar med sin kone som har vært utro i mange år til Kina for å bekjempe et kolerautbrudd. Sterkt drama om kjærlighet.

Memento

En av de aller beste spenningsfilmene som er laget vil virkelig utfordre hodet ditt. Om mulig den beste filmen du kan se på Viaplay for øyeblikket.

Hidden Figures

Hvem var det egentlig som var hjernene da NASA sendte folk ut i rommet? Mange, men noen av dem har vi aldri hørt om. Du vil ikke tro hvorfor. Drama.

The Killing of a Sacred Deer

Denne svært så skumle filmen med Nicole Kidman gikk mange hus forbi da den kom. En ung gutt tas inn av en familiefar, og plutselig raser verden sammen. Thriller på sitt ypperste.

Avengers: Infinity War

Mens du venter på den siste som kommer snart kan du kose deg med superheltene i Avengers på Viaplay her. Eller, så mye kos er det ikke.

Solo: A Star Wars Story

En veldig underholdende science fiction-actionfilm. Ikke nødvendig å se for å vite alt om Star Wars, men veldig fin og morsom til tider.

The Big Sick

Denne romantiske komedien ble det sagt skulle redde romantiske komedier grunnet sin kvalitet. Den gjorde kanskje ikke det, men det er en veldig god romantisk komedie.

Logan

Det er enkelte som hevder dette er den råeste superheltfilmen som er laget. Det er mulig de har rett i det.

Baby Driver

Det er litt vanskelig å beskrive denne filmen, men det er action. Musikk og biler. Traileren ser du øverst i saken.