11 gode serier på Netflix

Vi guider deg til noen virkelig gode TV-serier du kan vurdere å se på Netflix.

BESTE SERIER PÅ NETFLIX: Det er selvfølgelig slik at vi aller kan ha forskjellige oppfatninger om hvilke serier som er de beste, men vi har gjort et forsøk på å finne 11 gode serier som er av god kvalitet. Så kan du velge sjanger eller innhold basert på din egen smak.

Noen av våre anbefalinger er storsatsinger, andre skjulte perler fra arkivet som du kanskje har gått glipp av.

Har du tips til en åpenbar eller skjult perle som kan passe på denne listen? Send en mail til lars.warstad@nettavisen.no med en kort beskrivelse av serien.

The IT Crowd

En av de morsomste seriene du kanskje ikke har sett får du fem sesonger med britisk humor av på Netflix.

Gotham

Denne serien om en ung Bruce Wayne er mer en krimserie enn en superheltserie, men det betyr ikke at den ikke er bra. Du finner fire sesonger på Netflix.

Luther

Skulle det være slik at noen tvang oss til å si hvilken krimserie som er den beste noensinne så ville vi sagt britiske Luther. Fire sesonger på Netflix.

The Inbetweeners

Herlig politisk ukorrekt britisk humor om en gjeng tenåringsgutter som så absolutt ikke er voksne.

Kakegurui - Compulsive Gambler

Denne japanske serien er basert på mangaen med samme navn. En herlig annerledes opplevelse for de fleste av oss.

Skins

Alle de syv sesongene av denne britiske serien ligger på Netflix. Muligens den ærligste tenåringsserien som noen gang er laget. Har du tenåringer selv bør du nok unngå å se den, men for alle andre er dette drama, humor og faktisk noe action.

You're the Worst

I jungelen av komedier som er laget så alle skal like dem er dette et unntak. En voksenkomedie om et par som har et veldig annerledes forhold. Et ganske annerledes seriekjennskap på Netflix.

Z Nation

Snakker man om zombieserier er det ofte en annen det snakkes om, men denne serien er på mange måter en verdig konkurrent. Den har i hvert fall betraktelig mer humor. Fire av de fem sesongene som finnes ligger på Netflix.

Ash vs Evil Dead

Evil Dead-filmene har gjenoppstått fra de døde, og går nå omkring oss som en serie istedenfor filmer. Enkel humor med mye gørr. Netflix har tre sesonger med Ash og Bruce Campbell.

Misfits

Denne britiske TV-serien omhandler noen ungdommer som får overnaturlige krefter etter at en meteor slår ned. Action, humor og spenning i ett, og veldig britisk. Fem sesonger finner du av serien på Netflix.

American Crime Story

Dette er to sesonger hvor hver av disse er avsluttende. Den første sesongen handler om O.J. Simpson, og rettssaken mot ham. Den andre handler om drapet på Giovanni Versace. To veldig gode sesonger, og true crime på sitt beste.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Serier

Mest lest på Puls

Annonsebilag