BESTE SERIER PÅ VIAPLAY: Ingen av oss liker akkurat det samme, men vi har tatt en titt på seriene som har ekstra kvalitet innenfor mange forskjellige sjangre. Her finner du finner du tips til alt fra komedier til spenningsserier på Viaplay.

Tipsene strekker seg fra helt nye serier til serier du kanskje bare så vidt har hørt om. Forhåpentligvis er det inspirasjon til å velge akkurat det du ønsker å strømme fra Viaplay.

Har du tips til en åpenbar eller skjult perle som kan passe på denne listen? Send en mail til lars.warstad@nettavisen.no med en kort beskrivelse av filmen eller serien.

TIPS: Vi oppdaterer denne saken med jevne mellomrom. Lagre gjerne lenken for flere anbefalinger senere.

It's Always Sunny in Philadelphia

Dette er serien du har gått glipp av. Tro oss. Har du ikke sett den bør du se den nå. Morsomt.

24

Merkelig nok er det flere som ikke har sett denne spenningsserien, men har du ikke det så har du mange timers underholdning foran deg. Utrolig spenning fra start til slutt. Heseblesende. Alle sesongene er på Viaplay.

11.22.63

Dette er en serie som kun har en sesong, og vil ikke få flere. Det er en serie basert på en bok av Stephen King. Den har ikke monstre, men tidsreiser. Hovedpersonen drar nemlig tilbake i tid for å stoppe drapet på Kennedy.

Preacher

Dette er historien om en prest som inngår en avtale med en banktyv og en vampyr. Basert på en tegneserie og hard action. Ikke for alle, men de som liker den vil elske den.

Parks and Recreation

Er du av typen som blir flau på andres vegne er ikke dette serien for deg. Liker du derimot å le litt av folk som ikke vet bedre så er dette serien for deg. 7 sesonger med toppklassehumor.

Futurama

Mannen bak Simpsons har også laget en science fiction-tegnefilmserie. Det er denne. Den er morsommere enn Simpsons, men kanskje ikke like lett å kjenne seg igjen i.

Bones

Hvis du leter etter en serie det bare er enkelt å se på og som er super underholdende er dette den. En antropolog og en FBI-agent etterforsker i 12 sesonger.

The X-files

Det er hele 11 sesonger med denne serien på Viaplay. Både den klassiske, og den nye. Det betyr timevis med overnaturlige fenomener, spenning og agenter. Kvaliteten er noe ujevn etter hvert, men dette er virkelig stor underholdning for den som liker slikt.¨

Buffy the Vampire Slayer og Angel

Denne serien var nyskapende, kreativ og frisk da den kom. Den har ikke tålt tidens tann like godt på alt, men er fortsatt en serie du kan kose deg med. Enkel underholdning om Buffy som kjemper mot vampyrer og annen ondskap. 7 sesonger. Du kan også se 5 sesonger med spin-offserien Angel.

Once Upon A Time

Dette er en serie som tar eventyr på alvor. Alle de kjente eventyrfigurene samles i denne serien som beveger seg mellom dramatisk kjærlighet og fantasy. Det fungerer tidvis særdeles godt. 7 sesonger med Snøhvit og 7 dverger finnes i hvert fall på Viaplay.

Community

Dette er kanskje den morsomste serien mange nordmenn ikke har sett. Riktignok taper den seg litt etter at sentrale folk gir seg i den, men de første sesongene er hysterisk morsomme. Serien følger en haug med folk som tar opp igjen skolen, med relativt forskjellig bakgrunn og alder.