*Nettavisen* Livsstil.

11 hete filmer på Netflix

Film

HETE FILMER: Netflix oppdaterer kontinuerlig filmene i kategorien «Hete uavhengige filmer». Men du får dem neppe opp som en foreslått film med mindre du leter opp kategorien selv. 

Netflix har en kategori med «hete uavhengige filmer». Dette er de 11 filmene i kategorien akkurat nå.

25.01.19 14:05

Nettavisen skrev nylig om de skjulte kodene som åpner hele Netflix-arkivet ditt. Det finnes titusenvis av kategorier med en unik tallkode, som en kan bla gjennom i en nettleser.

En av disse sjangerne er «Hete uavhengige filmer». Filmene i denne kategorien varierer ganske mye, både i utvalg og antall. I perioder har det vært over 20 filmer her, i skrivende stund er det 11 tilgjengelig i Norge.

Her er hele listen. Beskrivelsene av filmene er fra Netflix.

Sleeping with Other People

2015. 1 t 36 min

Mange år etter at de hadde en flørt på universitetet, møtes et par igjen og innser at ingen av dem klarer å holde på et forhold. Kanskje de kan hjelpe hverandre?

Duck Butter

2018. 1 t 34 min

To unge kvinner som er lei av uærlige forhold, setter i gang med et 24-timers eksperiment om intimitet, men romansen falmer etter hvert som tiden går.


Much Loved

2015. 1 t 44 min

Fire venninner lever av å prostituere seg i Marokko og må takle farene og fordommene som er en del av yrket.

Below Her Mouth

2016. 1 t 31 min

En erotisk utforsking av et lidenskapelig forhold mellom to kvinner som tilsynelatende har lite til felles.

Newness

2017. 1 t 57 min

Etter å ha møttes gjennom en dating-app prøver Martin og Gabi å skape et forhold, men de velger en ukonvensjonell løsning når det begynner å bli kjedelig.

Himlen är Oskyldigt Blå

2010. 1 t 47 min

Martin tar sommerjobb på restaurant for å slippe unna den tyranniske familien sin, men jobber snart for restauranteieren på en litt annen måte enn han hadde tenkt.

Concussion

2013. 1 t 36 min

En lesbisk hjemmeværende som føler seg fanget i et tomt ekteskap begynner å oppsøke kvinnelige prostituerte, og søker snart spenning ved å bli sexarbeider.

6 Years

2015. 1 t 19 min

Et flyktig, ungt par som har vært sammen i seks år nærmer seg uteksaminasjon fra college, men uventede jobbmuligheter truer fremtiden deres sammen.


Teenage Cocktail

2016. 1 t 28 min

Sterke bånd knyttes mellom to tenåringsjenter som sammen starter en lukrativ webcamtjeneste, noe som fører til et farlig møte med en middelaldrende gift mann.

Rezeta

2012. 1 t 24 min

Den vakre og selvstendige modellen Rezeta ankommer Mexico City og bruker sin sjarm til å starte et sorgløst nytt liv, men ting endrer seg når hun møter en punkrocker.

Shelter

2014. 1 t 45 min

En heroinmisbruker og en nigeriansk immigrant er hjemløse på gata i New York, der de forelsker seg og oppdager en smertefull, felles fortid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag