Nettavisen skrev nylig om de skjulte kodene som åpner hele Netflix-arkivet ditt. Det finnes titusenvis av kategorier med en unik tallkode, som en kan bla gjennom i en nettleser.

En av disse sjangerne er «Hete uavhengige filmer». Filmene i denne kategorien varierer ganske mye, både i utvalg og antall. I perioder har det vært over 20 filmer her, i skrivende stund er det 11 tilgjengelig i Norge.

Her er hele listen. Beskrivelsene av filmene er fra Netflix.

Sleeping with Other People

2015. 1 t 36 min

Mange år etter at de hadde en flørt på universitetet, møtes et par igjen og innser at ingen av dem klarer å holde på et forhold. Kanskje de kan hjelpe hverandre?

Duck Butter

2018. 1 t 34 min

To unge kvinner som er lei av uærlige forhold, setter i gang med et 24-timers eksperiment om intimitet, men romansen falmer etter hvert som tiden går.

Much Loved

2015. 1 t 44 min

Fire venninner lever av å prostituere seg i Marokko og må takle farene og fordommene som er en del av yrket.

Below Her Mouth

2016. 1 t 31 min

En erotisk utforsking av et lidenskapelig forhold mellom to kvinner som tilsynelatende har lite til felles.

Newness

2017. 1 t 57 min

Etter å ha møttes gjennom en dating-app prøver Martin og Gabi å skape et forhold, men de velger en ukonvensjonell løsning når det begynner å bli kjedelig.

Himlen är Oskyldigt Blå

2010. 1 t 47 min

Martin tar sommerjobb på restaurant for å slippe unna den tyranniske familien sin, men jobber snart for restauranteieren på en litt annen måte enn han hadde tenkt.

Concussion

2013. 1 t 36 min

En lesbisk hjemmeværende som føler seg fanget i et tomt ekteskap begynner å oppsøke kvinnelige prostituerte, og søker snart spenning ved å bli sexarbeider.

6 Years

2015. 1 t 19 min

Et flyktig, ungt par som har vært sammen i seks år nærmer seg uteksaminasjon fra college, men uventede jobbmuligheter truer fremtiden deres sammen.

Teenage Cocktail

2016. 1 t 28 min

Sterke bånd knyttes mellom to tenåringsjenter som sammen starter en lukrativ webcamtjeneste, noe som fører til et farlig møte med en middelaldrende gift mann.

Rezeta

2012. 1 t 24 min

Den vakre og selvstendige modellen Rezeta ankommer Mexico City og bruker sin sjarm til å starte et sorgløst nytt liv, men ting endrer seg når hun møter en punkrocker.

Shelter

2014. 1 t 45 min

En heroinmisbruker og en nigeriansk immigrant er hjemløse på gata i New York, der de forelsker seg og oppdager en smertefull, felles fortid.