I slutten av april møtte Nettavisen de nye deltakerne av «71 grader nord kjendis» rett før de skulle legge ut på reisen mot Nordkapp. I knappe tre uker har kjendisene vært på tur og kjempet om å bli «Norges tøffeste kjendis».

Les også: Se bildene: Slik feiret kjendisene 17. mai

Den nye sesongen av TV-programmet vises på TV til høsten, men allerede nå later det til at noen kan ha røpet seg om hvordan det har gått hittil i konkurransen.

På 17. mai satte nemlig deltakerne Anne Rimmen (41) og Caroline Nitter (24) fyr på spekulasjonene etter at de delte et bilde av seg selv i sosiale medier, fra helt andre steder enn på tur.

Fikk kommentar fra følger

I kommentarfeltet til Rimmen la en av følgerne merke til timingen på Instagrambilde med hun og samboer Alio Gaup (44).

«Ferdig i 71 allerede?», spør en i kommentarfeltet.

Foreløpig har ikke Rimmen besvart kommentaren, og overfor Nettavisen vil hun heller ikke svare på om hun kan ha spoilet sin egen program-exit.

– Du vet ikke når bildet er tatt, også har det seg slik at jeg har på meg det samme på 17. mai hvert år. Så du vet ikke om bilde er fra i år eller et annet år, sier Rimmen lurt til Nettavisen.

Les også: Lagt hevnplan: Skal slå eksen

Rimmen var ikke den eneste deltakeren som delte bilde på nasjonaldagen. Influenser Caroline Nitter delte flere bilder på Instagram av seg selv og vennene sine, deriblant Nora Haukland (26). I tillegg delte andre personer bilder av Nitter på 17. mai.

Caroline Nitter har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Vil ikke kommentere deltakernes kontrakt

Om innspillingen av 71 grader nord er ferdig, er ikke kjent. Etter det Nettavisen erfarer er det imidlertid kun de nevnte deltakerne av den kommende sesongen som har vært aktive på sosiale medier den siste tiden.

Også Discovery, som produserer og sender 71 grader nord, er svært ordknappe.

– Vi kommenterer ikke på hvor lenge innspillingen varer og heller ikke noe om innholdet i deltakerkontraktene, skriver en av Discoverys pressekontakter i en tekstmelding til Nettavisen.

Om spekulasjonene er sanne vil tiden vise når «71 grader nord kjendis» ruller på skjermen neste høst.