Det er kjendisnettstedet TMZ som har fått tak i søksmålspapirene, der det står at Curtis Jackson, alias 50 Cent, saksøker plastikkirurg Angela Kogan og hennes selskap Perfection Plastic Surgery and MedSpa.

50 Cent mener at Kogan har brukt et bilde som ble tatt av henne og 50 Cent til en artikkel om at flere og flere menn tar plastikkirurgi for å forstørre penis.

I dokumentene skriver 50 Cent at det hele begynte i februar 2020, da 50 Cent tok et bilde med Angela Kogan, som hun publiserte på sin egen Instagram-profil.

Les også: 50 Cent vs. Madonna: Madonna slår hardt tilbake etter rapperens kommentar: – Beklagelsen er falsk

Forvekslet med fan

Artisten trodde at kvinnen var en vanlig fan som ønsket en selfie med stjernen.

Bildet av 50 Cent og Angela Kogan ble deretter brukt i en artikkel i The Shade Room, der Kogan fortalte at flere og flere menn tar plastikkirurgi for å forstørre penis. I Instagram-innlegget til The Shade Room, som omtaler artikkelen, er det et bilde av 50 Cent og Kogan, samt et bilde som skal forestille operasjon på penis, samt teksten:

– Flere menn enn noen sinne tar operasjon der nede. Sjefen for den ledende med spa for kjendiser i Sør-Florida forteller om de siste trendene i The Shade Room.

Tyra Banks: - 50 Cent varer 50 sekunder i senga

Ukjent beløp

50 Cent skriver at innlegget dukker opp hver gang innlegget er delt online, og han mener at folk nå tror at han har forstørret penisen sin.

Han ber nå om at domstolen griper inn og stopper Kogan og MedSpa fra å dele bildet, og sier at det ødelegger hans profesjonelle karriere og hans personlige omdømme.

Han har også bedt om et ukjent beløp i erstatning. TMZ har ikke fått tak i hverken Kogan eller 50 Cent for kommentar.