For dere uten briller, vil selvsagt disse irriterende situasjonene være fullstendig ugjenkjennelige, men er du en brilleslange, som oss, har du garantert opplevd noen av punktene Buzzfeed viser til i sin humoristiske sak.

Her får du noen av de irriterende situasjonene:

1. Hver morgen når du åpner øynene...

...forvandles verden til en tåkete suppe. Det samme skjer hvis du åpner den varme ovnen med brillene på, tar av lokket for å sjekke om potetene er ferdig kokt eller kommer inn i varmen etter en kald vinterdag.

2. «Få prøve»

Når vennene dine spør om å få prøve brillene dine, kun for å konstatere: «Wow, du er jo nesten blind, jo»

3. 3D-filmer er et mareritt

Briller oppå briller...say no more.

4. Når du oppdager en flekk...

...på det ene brilleglasset. Prøver å gni det bort med en flik av genseren, bare for å oppdage at glasset ble mer møkkete enn det opprinnelig var.

LES OGSÅ: 15 problemer kvinner har om sommeren

5. Hva ser du best?

Når du er hos optikeren og får spørsmålet: «Hva ser du best, nummer en eller nummer to?» Resultatet ser heeelt likt ut...

6. Hvor er brillene?

Du finner ikke brillene, men trenger brillene for å finne brillene...

7. «What?»

Er det deg? Har du bytta ut brillene med linser en dag får du ofte høre: «Du ser jo ut som en heeelt annen person uten briller».

8. Når du glemmer solbrillene med styrke...

...og må ha vanlige solbriller utenpå brillene...

9. Å sminke seg

Når du verken ser spesielt godt uten briller og har dårlig tid om morgenen, kan du fort få noen rare blikk på bussen. Med brillene på er det heller ikke så lett å legge på mascara...