I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Tatoveringer er et kjent fenomen blant rockestjerner, og Adam Levine (42) er godt kjent for sin egen omfattende samling.

I oktober avslørte Maroon 5-frontmannen en av sine drøyeste tatoveringer hittil, en stor sommerfugl fanget i et spindelvev på halsen. Og nylig så det ut til at artisten hadde skaffet seg enda en tatovering til samlingen sin.

Da musikeren ankom den røde løperen for å feire AD100-festen under Art Basel onsdag kveld, debuterte han en helt ny ansiktstatovering av en rose på venstre side av øyet.

Les også: Klar for TV-skjermen etter NRK-konflikten: – Jeg har det kjempefint, for guds skyld

Men få timer senere skal den tidligere «The Voice»- dommeren ha publisert en Instagram Story, med en klar beskjed til moren sin:

– Denne meldingen er for min mor, jeg har ikke en tatovering i ansiktet mitt. De som kjenner meg vet jeg er forfengelig, jeg er altfor forfengelig for å tatovere ansiktet mitt, jeg tatoverer resten av denne kroppen, men ansiktet må forbli det samme, forteller han.

Ut i fra video-snutten som Levine har lagt ut ser man ingen antydning til tatovering på ansiktet hans.

Det spekuleres nå om tatoveringen er ekte eller ei.

Det er uklart om tatoveringen er en del av et PR-stunt for den nye tequilaen, Calirosa Tequila, som Levine og kona Behati Prinsloo (33) lanserte tidligere i år.

Musikerens kone og tidligere Victoria's Secret-modell og han selv har vært med på å finansiere tequilaen, og viste den godt frem på sosiale medier og på festen.

Mens tequila vanligvis lagres på whiskyfat, lagres Calirosa tequila på rødvinsfat, noe som gir den en rosa fargetone.

– Adam og jeg elsker Mexico, og prøvde først en rosa tequila da vi var der for tre eller fire år siden. Vi ble helt overveldet. Jeg hadde aldri hørt om tequila som ble lagret på rødvinsfat, så jeg tenkte: «Dette er sprøtt! Farger de det?», har kona uttalt.

Les også: Ny sesong av «Kongen befaler»: - Mye syke ting som skjer

Det går også mistanke om den svarte rosen i ansiktet til musikeren er et symbol for hans førstefødte datter, fem år gamle Dusty Rose Levine. I tillegg til Dusty Rose, har paret en tre år gammel datter, Gio Grace Levine.

Adam viste ikke bare frem det nye ansiktet sitt, men også sin sans for stil da han hyllet den avdøde designeren Virgil Abloh, som gikk bort tidligere denne uken ved å ha på seg et par av sine vite Off-White x Air Jordan 1 joggesko.

Les også: Kjendiser i sorg etter dødsfall

Gucci-familien kritisk til «House of Gucci»

Gucci-familien skriver i et åpent brev at de er misfornøyde med den nye Ridley Scott- regisserte filmen «House of Gucci».

Filmen ble lansert 24. november i USA, og er basert på hvordan Gucci-familien bygget opp et forretningsimperium.

Gucci-familien, som ikke lenger har noen tilknytning til det globale luksusmerket som bærer deres navn, har tidligere fortalt at de har vært bekymret for Ridley Scott- filmen fra begynnelsen.

Nå som filmen er ute, reagerer familien på fremstillingen av deres slektninger, skriver Fox News.

I et åpent brev skriver familie blant annet at fortellingen er «alt annet enn nøyaktig» og at filmskaperne har latt være å konsultere dem i prosessen.

Les også: Solveig Kloppen blir ny programleder for «Alle mot alle»

De viser misnøye med at produksjonen ikke tok kontakt med arvingene før de beskrev Aldo Gucci - president i selskapet i 30 år - og medlemmene av familien som kjeltringer, uvitende og ufølsomme overfor verdenen rundt dem. Noe de syntes er ekstremt smertefullt fra et menneskelig synspunkt og en fornærmelse mot arven som merket er bygget på i dag.

Nå som filmen er ute, reagerer de der i blant på fremstillingen av Patrizia Reggiani, (som spilles av pop-ikonet Lady Gaga), som ble dømt og fengslet for å ha ansatt en leiemorder for å drepe Maurizio Gucci (Adam Driver), er portrettert som et offer i et mannsdominert selskap.

Reggiani forteller selv at hun er skuffet over at Gaga ikke tok kontakt med henne i forkant av innspillingen.

– Jeg tjener ikke et øre på filmen. Det handler om sunn fornuft og respekt, sa hun til Agenzia Nazionale Stampa Associata i mars.

Som å leve gjennom en orkan

Familien er ikke de eneste med nærhet til historien som kommenterer produksjonens valg. Designer og filmskaper Tom Ford, som var kreativ leder for Gucci fra 1994 til 2004 og er portrettert i filmen, skrev en kommentar for Air Mail der han sammenlignet opplevelsen med å leve gjennom en orkan.

Ford forteller det var vanskelig å skille virkeligheten fra den blanke, sterkt lakkerte såpeoperaen som han så på skjermen.

– Som med de fleste filmer basert på en sann historie, blir fakta endret, karakterer overdrevet, tidslinjer forvridd - og til slutt, hvem bryr seg så lenge disse endringene gir en flott film? skrev Ford

Videre forteller Ford at han var dypt trist i flere dager etter å ha sett «House of Gucci», og det ga en reaksjon som han tror bare de som kjente familien og hendelsene vil føle.

– Det var vanskelig for meg å se humoren i noe som var så blodig. I det virkelige liv var ingenting av det humor. Det var til tider absurd, men til slutt var det tragisk.

«Verdens verste menneske» årets beste film

Vanity Fair slapp onsdag topp ti-listen over de beste filmene som er blitt servert på lerretet i 2021, og Joachim Triers «Verdens verste menneske» troner øverst på listen.

Etter nesten et år med hjemme-kino, kunne vi returnere til kinosalene for å få den etterlengtede kinoopplevelsene. Det kommer ikke som et sjokk at den femte Trier- regisserte filmen "Verdens verste menneske." har gitt mersmak.

Joachim Triers «Verdens verste menneske» hadde premiere under filmfestivalen i Cannes og Renate Reinsve ble tildelt pris for beste kvinnelige hovedrolle under festivalen.

Les også: Avslører detaljer fra kinosuksessen «Verdens verste menneske»: – En heldig tilfeldighet

Filmen står som den norske Oscar-kandidaten for beste internasjonale film, og er kåret som årets film av Vanity Fair.

Filmen beskrives som en skattekiste av innsikt og observasjon på livets valg i ung-voksen alder.

Skuespiller Renate Reinsve har fått mye oppmerksomhet for rollen som Julie. Hun stakk blant annet av med prisen for beste kvinnelige skuespiller ved filmfestivalen i Cannes.

Les også: Letter på sløret om modellkarriere: - Jeg later som