På fredagens «The Graham Norton Show» kommer nemlig sangerinnen med kunngjøringen om at hun og kjæresten Rich Paul har lyst til å få barn neste år.

Les også: Adeles takketale skapte overskrifter. Nå får hun støtte

Samtidig stormer spekulasjonene på sosiale medier om at paret har blitt forlovet.

– Det tar en stund for meg å lade batteriene, og jeg vil gjerne ha flere barn - jeg føler at jeg akkurat har begynt å få tilbake søvnen min, ni år etter at jeg fikk min første sønn (med eksmannen Simon Konecki, joourn.anm.), sier hun i BBC One-programmet.

På det populære talkshowet åpnet også 33-åringen opp om kontroversene rundt hennes avlyste konserter i Las Vegas, og popstjernen sier hun har planer om å holde dem senere dette året. Det var i forrige måned at Adele dagen før debut-konserten på Ceasars Palace med tårer i øynene annonserte at hun ikke kunne gjennomføre showet.

– Jeg prøvde så godt jeg kunne, og jeg trodde virkelig at jeg kom til å klare å få noe på plass i tide. Jeg angrer på at jeg fortsatte å prøve så lenge den dagen. Det ville blitt et skikkelig halvveis show, og det jeg ikke gjøre, forteller hun.

Adele sier videre at publikum ville sett rett gjennom henne på scenen, og at det er slettes ikke noe hun kunne gått med på å gjøre.

– Det har jeg aldri gjort i livet mitt, og jeg kommer ikke til å starte nå heller, legger sangstjernen til.

Les også: Vendela Kirsebom ble mobbet ut av skolen: – Klarte ikke å gå på en lang periode