I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

Etter at det i september i fjor ble kjent at Adele Adkins (31) og ektemannen gjennom syv år, Simon Konecki (48), valgte å gå hvert til sitt, har den britiske sangeren vakt stor oppsikt med sin enorme forvandling.

Det hele startet da Adele delte et bilde av seg selv på Instagram, knapt en måned etter bruddet, der hun nesten ikke var til å kjenne igjen.

«Jeg pleide å gråte, men nå svetter jeg», skrev artisten til bildet og flere mente at hun hadde gått betydelig ned i vekt.

I senere tid har det dukket opp flere bilder som får fansen til å sperre opp øynene, og flere har hevdet at stilforandringen kommer i kjølvannet av skilsmissen og mener at hun heller trenger hjelp. Andre har imidlertid applaudert 31-åringen.

Bryter tausheten

Helt frem til nå har Adele verken kommentert de mange spekulasjonene eller gitt lyd fra seg i sosiale medier.

Les også: Nytt bilde av Adele vekker oppsikt hos fansen: – Nå har det gått for langt

Onsdag morgen brøt hun imidlertid stillheten ved å publisere et bilde av seg selv på Instagram for første gang siden før nyttår – og ikke uventet har fansen gått amok.

På bare 41 minutter har bilde generert mer enn 250.000 likerklikk, og kommentarfeltet koker.

– Tuller du med meg? Jeg kjenner deg ikke igjen, skriver en fan blant annet, mens en annen hyller stjernen for kroppsfasongen.

– Hvordan går det egentlig med skilsmissen, skriver en tredje mens en fjerde ikke har ord og uttrykker seg med sjokkerte emojies.

Les også: Adeles kryptiske kommentar skremmer fansen

Selv kommenterer ikke Adele den betydelige forandringen, og lar seg tilsynelatende ikke påvirke av den massive reaksjonen.

– Tusen takk for alle bursdagsgratulasjoner. Håper alle har det trygt og fint under denne rare tiden, skriver hun blant annet til bilde og takker alle arbeidere som risikerer livene sine for å holde andre friske, skriver imidlertid superstjernen til bilde.

Kler av seg for fansen

Adele er imidlertid ikke alene om å lage oppstandelse på Instagram med sjeldent bilde.

For noen timer siden delte nemlig den australske skuespilleren Rebel Wilson (40) flere uventede bilder på sin instagram-profil som nå får fansen til å sperre opp øynene.

- Skal jeg i det hele tatt kle på meg i dag, skriver skuespillerstjernen til et bilde av seg selv der hun har kneppet opp jakken på pysjen sin og viser frem undertøyet.

Bildet kommer i kjølvannet av en rekke andre blinkskudd skuespillerinnen har delt de siste dagene.

- Jeg kaller denne bildeserien: Hjemme med Rebel, skrev hun til bildeserien den gang.

Skuespillerstjernen er kjent for sine humoristiske stunt på sine sosiale medier-kanaler, men fansen er overbevist om at Wilson ønsker å vise frem kroppsforvandlingen hun har gjort den siste tiden.

Tidligere i år uttalte Wilson, ifølge Mirror, at hun i tiden fremover skal prioritere helsen. I kommentarfeltet til de flere bildene applauderer blant andre hennes personlige trener, Jono Castano Acero, henne for innsatsen.

Ut mot kroppshets

En som imidlertid ikke lar kommentarer om sin egen kropp prelle av seg, er popsangeren og skuespiller Jessica Simpson (39).

På Instagram natt til onsdag gikk hun hardt ut mot Vogue's tidligere digitale kreative redaktør, Sally Singer, og anklager hun for kroppshets.

- Føler meg litt som Jayne Mansfield etter å ha lest denne (unøyaktige!) muntlige historien om Met-gallaen der jeg blir kroppshetset av Sally singer, skriver Simpson på Instagram og referer til en Vogue-artikkel publisert mandag.

Artikkelen, som er en slags hyllest til det glamorøse eventet som i år ble avlyst på grunn av korona, skriver den tidligere redaktøren om noen av de mest minnerverdige hendelsene fra gallaen.

Les også: Met-gallaen ble korona-avlyst. Men det stoppet ikke kjendisene

Blant annet tar hun for seg en historie fra da kjolen til Jessica Simpson ble ødelagt under middagen. På den tiden var Simpson kjæreste med sangeren John Mayer.

«Under middagen lå plutselig Jessica Simpsons pupper som et fat foran meg, og jeg klarte ikke å flytte blikket», skriver Singer blant annet og fortsetter:

«Og John Mayer strakk seg etter dem ved middagsbordet, og jeg husker jeg tenkte: Kjendisene føler friheten til å gjøre hva dem vil her».

- Kvalmt

Ifølge Simpson var dette å dra det for langt.

- Men i all seriøsitet: Jeg har, helt på alvor, kritisert min egen kropp og tatt innover meg hele verden sin mening om den gjennom hele mitt voksne liv. Å lese denne etterlengtede saken om en av de mest glamourøse moteeventet som det er, og bli kroppshetset av en annen kvinne for å ha pupper i 2020 - det er kvalmt, skriver Simpson videre på Instagram.

Foreløpig har ikke Sally Singer kommentert den harde kritikken fra Jessica Simpson.