I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Omtrent en måned etter at den britiske sangeren Adele Adkins (32) overrasket med et sjeldent bilde av seg selv på Instagram, gjør hun det igjen. Denne gang med en hyllest til den amerikanske popdronningen Beyoncé (38).

Les også: Adele deler første bilde siden jul. Fansen er i sjokk

– Takk for at du alltid får oss til å føle oss elsket gjennom kunsten din, skriver Adele til et bilde av seg selv der hun poserer foran Beyoncés nye musikkvideo.

Hun har også kledd seg opp i samme drakt som sitt store idol for anledningen.

- Du ser syk ut

Til tross for at innlegget til Adele i utgangspunktet omhandler Beyoncé, henger heller fansen seg opp i sangerinnens vekttap for n'te gang.

– Jeg har to døtre, og nå sliter jeg her. De kjente deg ikke igjen, og jeg aner ikke hvordan jeg skal forklare dem det. Du ser syk ut. Jeg er så skuffet. Du er et nydelig menneske både på utsiden og på innsiden, men nå er jeg forvirret. Hvordan forklarer jeg døtrene mine hvorfor du ikke ser ut som deg selv lenger? Spør en fan seg.

Andre tar imidlertid stjernen i forsvar.

– Det er så mange kommentarer på at hun var så mye bedre før og at hun ikke likner på seg selv. Dere burde heller løfte henne opp. Det å gå så mye ned i vekt er utmattende både fysisk og psykisk. Dette er det hun ønsket. Hun er en dronning og jeg støtter valget hennes, skriver en i kommentarfeltet.

– Kan folk slutte å snakke om vekten hennes. Hun ser strålende ut. La det ligge, skriver en annen.

Det var i mai Adele sjokkerte «alle» da hun brøt stillheten etter flere måneder med spekulasjoner rundt sangerens enorme forvandling. Siden bruddet med ektemannen gjennom syv år, Simon Konecki (48), i september vakte det spekulasjoner om hvor vidt sangeren hadde gått drastisk ned i vekt.

Bildet hun la ut i mai bekreftet på mange måter det flere hadde trodd, og siden den gang har diskusjonen rundt stjernens livstilsendring skapt debatt. Flere applauderer stjernen, mens andre mener at hun er blitt et usunt forbilde.

Kjøpte lekebil til flere millioner

Adele Adkins er imidlertid ikke alene om å få kommentarfeltet til å koke. Tidligere denne måneden skapte Kylie Jenner (22) overskrifter etter at hun kjøpte en ponni til 200.000 amerikanske dollar til sin to år gamle datter.

Flere hevdet den gang at pengebruken var provoserende, og ba stjernen om å skjerpe seg.

Les også: Kylie Jenner betalte 1,8 millioner for en ponni til datteren. Det får fansen til å rase

– Skjerp deg. Noen av oss kan ikke engang betale husleien vår nå, skrev en på Twitter blant annet.

Lørdag slo likevel Jenner på stortromma igjen og delte et nytt bilde av datteren sin og det tilsynelatende nyinnkjøpte leketøyet - denne gang en Louis Vuitton Lamborghini-lekebil.

– Babyen min er ingen baby lenger, skriver Jenner til bildeserien.

Ifølge Hollywood Life koster lekebilen opp mot 389.000 dollar, noe som tilsvarer rundt 3,5 millioner norske kroner, og kommentarfeltet koker nok en gang.

– Og dette er ikke en gang en bursdagsgave, poengterer en, mens andre synes det er kvalmt av Jenner å vise frem slike innkjøp.

– Den bilen kunne betalt hele studietiden min, skriver en annen.

Andre tar imidlertid realitystjernen i forsvar og mener at hun må få lov til å legge ut bilder av hva hun vil.

– Det er hennes penger, la henne leve livet sitt, skriver en.

I sorg

Andre som imidlertid får stor støtte av fansen i skrivende øyeblikk er rapperen Frank Ocean (32).

Mandag ble det kjent at rapperens bror, Ryan Breaux, døde i en tragisk bilulykke søndag.

Ifølge ABC 7 skal ulykken ha skjedd i Thousand Oaks i California og skal ha tatt livet av både broren til Frank Ocean og vennene hans. Bilen skal ha stått i flammer etter å ha krasjet i et tre. De omkomne skal ha dødd på stedet.

Frank Ocean har foreløpig ikke kommentert hendelsen. Han har derimot lagt ut en lenger bildeserie av han og sin avdøde bror på Instagram.