I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

– Som Adeles tidligere personlige trener er det nedslående å lese negative og «fett-fobiske» beskyldninger som stiller spørsmål ved hvor ærlig hennes fantastiske vekttap er.

Slik innleder den britiske personlige treneren Pete Geracimo et lenger innlegg på Instagram.

Tidligere denne uken skapte den verdenskjente sangeren Adele Adkins (32) overskrifter over hele verden da hun la ut et bilde av seg selv på Instagram, etter å ha vært totalt fraværende fra sosiale medier i månedsvis.

I skrivende stund har bildet, som vekker stor oppsikt på grunn av sangerens enorme vekttap, generert i underkant av ti millioner likerklikk.

Kommentarene har heller ikke ventet på seg, og flere stiller spørsmål ved Adeles enorme forvandling.

Les også: Nytt bilde av Adele vekker oppsikt hos fansen: – Nå har det gått for langt

– Handlet aldri om å bli tynn

I kommentarfeltet bugner det over at hyllester og overveldende reaksjoner på «hvor fantastisk hun er blitt» og at «hun nå ser strålende ut».

Enkelte stiller også spørsmål om hvorfor hun har gjort endringene og mener det er et enormt PR-stunt for hennes neste albumslipp.

Enkelte klandrer også sangstjernen for å få andre til å føle seg dårlig rundt sin egen kropp, og andre mener at vekttapet skyldes bruddet mellom ektemannen gjennom syv år, Simon Konecki (48).

Dette får Geracimo til å se rødt.

I innlegget på Instagram forklarer treningseksperten, som har trent Adele over en lenger periode i London, at hennes fokus på trening og kosthold har kun handlet om hennes eget og sønnens liv.

– Da Adele og jeg startet vår reise sammen handlet det aldri om å bli supertynn. Det handlet om å få henne sunn. Spesielt etter fødselen og operasjonen, skriver han.

Ifølge PT-en var det spesielt etter at hun ga ut albumet «25» og turneen ble annonsert at de satte opp en strengere kostholds- og treningsplan for at hun skulle leve mest mulig sunt.

– Som et resultat gikk hun betydelig ned i vekt og folk begynte å legge merke til kroppsendringene, noe som også fikk mye medieoppmerksomhet. Oppmerksomheten var oppsiktsvekkende, skriver han videre.

Les også: Adeles kryptiske kommentar skremmer fansen

– Veldig stolt

Til tross for at Adeles vekttap satte kok i sosiale medier, og har vært en av de store «snakkisene» den siste tiden, har Adele selv ikke kommentert vektreduksjonen.

– Mitt håp er at folk heller kan fokusere på det harde arbeidet Adele har gjort for å forbedre seg selv til fordel for henne selv og familien. Hun gikk aldri ned i vekt for å få andre til å føle seg dårlig. Denne personlige vektreduksjonen har ingenting med meg eller deg å gjøre. Det handler om Adele og hvordan hun vil leve livet sitt, skriver Geracimo.

Pete Geracimo er ikke den eneste som har reagert på den enorme interessen vekttapet til Adele har generert.

I en kommentar, publisert på Buzzfeed, skriver Scaachu Koul blant annet at «når en kjendis går ned i vekt, klarer ikke allmenheten å motta det med nøytralitet», og mener at Adeles vekttap ikke bare er en estetisk forandring, men at det er blitt en verdiskapning.

«Som om Adele på en eller annen måte ikke var god nok», skriver hun.

Bekrefter brudd

Her i Skandinavia er det imidlertid en helt annen person som nå trekker Instagrambrukernes oppmerksomhet.

På historiefuksjonen til Instagram torsdag kveld la nemlig den svenske influenseren Alice Stenlöf (23), bestevennen til realitystjernen Bianca Ingrosso (25), ut et en teaser om at hun hadde en svært viktig beskjed å meddele fansen på hennes Youtube-kanal.

- Det er noe av det vanskeligste jeg har vært gjennom, sier hun i videoen som har tittelen «Sier det som det er» før hun bekrefter at det er slutt mellom hun og kjæresten gjennom seks år, Philip Wong.

- Jeg og Philip har vært sammen i hele mitt voksne liv. Jeg kjenner at jeg er veldig usikker på hvem jeg er fordi i løpet av årene som er gått har vi formet hverandre veldig mye. Jeg kjenner at jeg trenger å erfare hvordan det er å klare meg selv uten den tryggheten han er for meg, sier hun videre.

Grunnen til at Stenlöf velger å gå ut med at hun nå er singel overfor fansen er fordi hun ønsker en forståelse for at hun går gjennom en tøff periode i livet, understreker hun.

- Permitert

Brudd eller ei, så er det flere kjendiser som kjenner på en litt annerledes hverdag etter at de strenge korona-restriksjonene ble innført. Likevel ser det ut til at kjendisene tar det hele med stort mot.

På Instagram har blant andre Julie Bergan publisert flere humoristiske bilder i en ellers så kjip tid.

- Er ikke bare jeg som er permitert lenger, skriver artisten til et bilde der hun holder en ødelagt gitar.

Også bestevenninnen Astrid S står sterkt i disse koronatider og har blant annet kommet med en ny låt:

De internasjonale stjernene derimot holder ut ventetiden med å mimre tilbake til hvordan tiden var før: