*Nettavisen* Livsstil.

Adil Rami løy til «alle» for å være med i «Fangene på fortet»

Adil Rami:

SUSPENDERT: Fotballspilleren Adil Rami valgte bort fotballtrening til fordel for å delta i et realityprogram. Foto: NTB Scanpix

Isfront mellom Marseille og fotballspilleren Adil Rami.

16.07.19 10:15

Det har stormet rundt den franske fotballspilleren Adil Rami (33) den siste tiden. Det hele startet i juni, da ekskjæresten og «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (52), gikk hardt ut i sosiale medier og anklaget ham for utroskap.

Deretter ballet det på seg for 33-åringen, som etter skandalen ikke dukket opp på trening med klubben Marseille der han spiller fotball. Det resulterte i at fotballklubben kalte inn til et møte og suspenderte den franske spilleren.

Men det stopper imidlertid ikke der. Ifølge den franske avisen La Provence, gjengitt av den svenske avisen Expressen, har den franske fotballklubben funnet enda mer rusk på 33-åringen.

Dro på TV-innspilling

Nå viser det seg at Adil Rami hadde løyet til «alle», og var med i innspillingen av TV-serien «Fangene på fortet», i stedet for å være på trening tidligere i mai.

Ifølge den franske avisen skal Rami ha løyet til den daværende treneren Rudi Garcia, og sagt at det var personlige årsaker bak hvorfor han ikke dukket opp på trening den 20. mai.

På det tidspunktet var Marseille ikke ferdig med sesongen, og hadde fremdeles en kamp igjen mot Montpellier 24. mai. Den kampen var for øvrig Rami ikke med å spille.

Verken Garcia eller Rami har valgt å kommentere hendelsen, og det sies at det nå er isfront mellom fotballspilleren og det franske laget.

Ifølge Expressen er Rami fremdeles suspendert fra Marseille.

- En stor løgner

Det er som nevnt ikke bare Marseille og Garcia som er forbanna på Rami om dagen. I Instagraminnlegget til ekskjæresten Pamela Anderson, som hun delte kort tid etter at bruddet ble kjent, gikk hun hardt ut mot 33-åringen og kalte ham for både et monster og en løgner.

- I mer enn to år har livet mitt vært en stor løgn. Jeg har blitt lurt, og lurt til å tro at vi var kjempeforelsket. Jeg er sønderknust over å finne ut at han har levd to liv, skrev Anderson på Instagram.

Videre skrev hun at Rami skal ha tullet med henne om lagkamerater som hadde både koner og kjærester samtidig, og at disse spillerne skal ha blitt «monstre». Nå mener Anderson at midtstopperen går inn under samme kategori.

- Dette er verre. Han løy til oss alle sammen. Hvordan er det mulig å kontrollere to kvinners hjerter og tanker på denne måten? Jeg er sikker på at det var andre. Han er monsteret, skrev Anderson videre.

Nekter for å ha gjort noe galt

Rami benekter imidlertid påstandene fra Pamela Anderson.

I et eget innlegg på Instagram, publisert kort tid etter raseriet til Anderson, avviste han påstandene om at han levd et dobbeltliv slik «Baywatch»-stjernen hevder.

På fransk skriver han blant annet at han fortsatt har respekt for Anderson, men vil ikke gå inn i detaljer rundt forholdet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag