Canadiske Adrian Pearce var 17 år da han fikk en julegave, innpakket i lilla papir, av kjæresten sin. Men fordi kjæresten samtidig gjorde det slutt med ham, bestemte 17-åringen seg for å aldri åpne gaven, skriver CBC News.

- Hun ga meg en gave samtidig som hun gjorde det slutt, og jeg tok med gaven hjem. Det var en lang gåtur hjemover, og jeg var veldig lei meg og sint - alle tingene du føler når noen gjør det slutt med deg, sier Adrian til CBC.

Lovet å aldri åpne den

Adrian la gaven under juletreet, men hadde ikke lyst til å åpne den.

- Jeg sa til familien min at jeg aldri skulle åpne den gaven, forteller han.

Og Adrian har holdt løftet sitt. I jula delte han et bilde av julegaven på Facebook, og har siden fått omtale i en canadiske, britiske og amerikanske aviser.

- I utgangspunktet beholdt jeg gaven fordi jeg vil tro jeg håpet på å bli sammen med henne igjen, og at vi da kunne åpne gaven sammen, innrømmer Adrian.

I dag er Adrian gift. Kona har ingenting imot at Adrian har beholdt gaven fra eks-kjæresten, men har sagt nei til at gaven får ligge under treet.

Etterlyser eks-kjæresten

På Facebook skriver Adrian at han er overrasket over at den 47 år gamle julegaven har fått så mye oppmerksomhet. Siden så mange har engasjert seg, har Adrian nå lagt ut en ny melding der han ber folk om å dele innlegget i håp om å finne eks-kjæresten.

- Selv om jeg lovet for 47 år siden at jeg aldri skulle åpne gaven, vurderer jeg å gjøre det på 50-års jubileumet. Toppen av kaka ville vært å finne denne dama, slik at hun kan være med på feiringen, skriver Adrian.