I januar ble det kjent at reality-stjernen og artisten Adrian Sellevoll (23) hadde fått seg kjæreste, da han slapp en ny låt med tittelen «Vise deg verden», som omhandlet henne.

– Låten handler om en jente som har kommet inn i livet mitt og forandret mye av mitt syn på livet. Vi har det veldig fint sammen og jeg ønsker å holde resten privat. Vi har opplevd mye sammen på kort tid og der fant jeg inspirasjon til denne sangen, uttalte Sellevoll i en pressemelding den gang.

Nå, fire måneder senere, kan han bekrefte overfør Rød Løper at forholdet er over.

Les også: Løpestjernen Jakob Ingebrigtsen åpner opp om forholdet: – Det var brutalt i starten

– Hun har vært en viktig støttespiller og jeg sitter igjen med fine minner. Det ødelegger psyken at jeg klarte å ødelegge det, uttaler han til Rød Løper og understreker at han ønsker henne alt godt videre.

Adrian Sellevoll har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Åpner opp i musikken

Sellevoll havnet på alles lepper etter at han var med i den aller første sesongen av «Ex on the Beach» i 2018.

Siden den gang har han figurert i en rekke andre TV-konsepter, som «Skal vi danse», «71 grader nord» og «Farmen kjendis», gitt ut flere låter og blitt en offentlig person som er svært aktiv i sosiale medier.

Med sin energiske personlighet er 22-åringen kjent for å lire av seg ting på godt og vondt, og har med årene skapt overskrifter om alt fra nye forhold, åpenhet om rusproblemer, intriger og kjærlighetssorg.

Gjennom musikken har han skildret både oppturer og nedturer, og spesielt gjennom sangen «Danse best for meg selv» tok han et oppgjør med den tidligere livsstilen og fortrengte, gamle sorger.

Nytt liv

I et tidligere intervju med Nettavisen,i forbindelse med låtslippet, la 23-åringen ikke skjul på at livet de siste årene har vært preget av hard festing, lite søvn og en svært uorganisert hverdag.

– Nå er jeg på et helt annet sted i livet. Det var en periode i livet der det var veldig mye festing, mye folk inn og ut av livet mitt og mennesker som ikke var helt bra for meg. Jeg ble sliten i kroppen og hodet av det. Sangen handler ikke om en spesifikk hendelse, men et lenger hendelsesforløp og at jeg klarer meg fint uten alle de giftige menneskene rundt meg, sa han.

Les også: Isabel Raad i tårer etter VG-oppslag: Slik svarer avisen

Til Nettavisen den gang fortalte han at han hadde trukket seg unna de folkene som ikke har vært bra for han, og at han heller ikke lenger er så mye ute på byen som han pleide.

– Jeg er lei av den dunkende technomusikken i øret og sene kvelder der man sitter våken på et nachspiel til klokken åtte på morgenen. Jeg kan gjerne ta meg en fest, men da er det heller med de nærmeste vennene og ikke så mye folk. Jeg blir stresset av for mye folk, uttalte Sellevoll.