H3 ARENA / FORNEBU (Nettavisen): Fredag var «hele» kjendisnorge samlet til fest da Reality Awards ble arrangert.

Prisutdelingen feirer og premierer realitybransjen, og en selvskreven gjest var realityprofil Adrian Sellevoll (24) – som ankom den røde løperen i godt humør etter en tøff sommer.

Les også: Nate Kahungu avslørte ny romanse ved et uhell

I juni gikk det nemlig fryktelig galt da 24-åringen skulle hoppe fra et tak og ned i sjøen. Sellevoll skled, og fikk et mildt sagt ublidt møte med bryggekanten. Derfra gikk turen rett til sykehuset, der han fikk påvist brudd i nakke og kjeve.

Da han dukket opp på Reality Awards fredag kveld var det imidlertid lite som tydet på at han for bare tre måneder siden var blodig og forslått i en seng på Haukeland sykehus.

– Det eneste jeg har nå er et lite arr, forteller Sellevoll, og legger til at det er deilig å være helt ferdig med nakkekrage.

Lammet i ansiktet

Men selv om han kun har et lite arr rent fysisk, kan Sellevoll fortelle at han fortsatt sliter etter fallet.

Han er nemlig fortsatt totalt lammet i store deler av kjeven, og vet ikke om følelsen kommer tilbake igjen med det første.

Hør hva legene har sagt om lammelsen i videoen under:

Han merker også psykisk at han har vært gjennom noe tøft.

Les også: «Eventyrlig oppussing»-teamet i branndrama på Svalbard – våknet 20 meter fra flammene

– Jeg merker at jeg liker å være mer alene nå enn før. Nå kan jeg ligge tre dager i sengen og ikke gjøre en dritt hvis ikke jeg har noen planer. Og det er rart, for sånn har jeg aldri vært, sier han, men legger til at alenetiden også byr på mye tanker:

– Jeg tenker mye på det. Det er en en psykisk påkjenning å gå gjennom en sånn ulykke.

– Skulle aldri gjort det

Etter at Sellevoll ble skrevet ut av sykehuset i begynnelsen av juli, tok det ikke lange tiden før han returnerte til deler av sitt vanlige liv. Blant annet spilte han konsert kort tid etter.

I dag erkjenner han at han kanskje var litt for raskt ute.

– Jeg skulle aldri spilt den konserten, sier han til Nettavisen.

– Men jeg måtte gjøre det for fansen, vet du, legger han til.

Adrian Sellevoll, som stilte på scenen i nakkekrage, kan nå fortelle at han allerede helt i starten av konserten merket at ikke alt var helt som det skulle – og at smertene kom tidlig.

– Jeg skulle spille 18 låter, og to låter inn begynte jeg å kjenne det i operasjonssåret inni munnen. Det var ikke noe digg, og jeg burde aldri stått på den scenen, sier 24-åringen.