*Nettavisen* Livsstil.

Adrian Sellevoll røk ut av «Skal vi danse»: - Nå skal jeg drukne i alkohol

«Skal vi danse»:

- Nå skal jeg drukne i alkohol, forteller Adrian Sellevoll til Nettavisen.

21.09.19 23:21

NYDALEN (Nettavisen): Allerede i episode fire av årets sesong av «Skal vi danse» har nivået begynt å bli skyhøyt blant kjendisene som svinger seg rundt på parketten.

I kveld fikk derimot deltakerne god hjelp fra tidligere «Skal vi danse»-deltakere, og parketten har aldri før vært mer stjernespekket.

Blant dem som overrasket mest var barnetv-profil og YouTuber Victor Sotberg, som fikk god hjelp av «God kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel som var med i «Skal vi danse» i fjor. Med sine frekke kostymer og fantastiske dans til «Gangnam Style» imponerte de både dommerne og seerne.

Klikk på bildet for å forstørre.  

MEGASHOW: Victor, sammen med Dorthe Skappel, imponerte både seerne og dommerne med sin Cha Cha Cha. Foto: TV 2

Også Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», fikk publikum til å juble sammen med sine to brødre Silas og Emil Massa. De hadde også tatt med seg Lasse Matberg som har vunnet italienske «Skal vi danse».

Klikk på bildet for å forstørre.  

TOK MED BRØDRENE: Sammen med dansepartneren Jørgen Nilsen tok Jørgine med seg brødrene sine med på dansegulvet. Foto: TV 2

For Adrian Sellevoll derimot gikk det imidlertid ikke helt som håpet. Til tross for god hjelp fra Alexander Sæterstøl, måtte han se seg slått på målstreken likevel.

- Jeg har ikke vært så flink til å trene, så det går fint. Det er andre som fortjener denne plassen mer enn meg, uttalte Sellevoll fra parketten.

Til Nettavisen innrømmer han at det utsendelsen ikke kom som et stort sjokk.

Se hele intervjuet med Adrian øverst i saken!

Klikk på bildet for å forstørre.  

Skal vi danse - program 4 Adrian Sellevoll og Lillian Aasebø, med Aleksander Sæterstøl Skal vi danse - program 3 Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.

Irriterte dommerne

At det var Adrian Sellevoll sin tur til å takke for seg, kom neppe som et sjokk for dommerne heller. De ble mildt sagt ikke imponert over det de så på parketten i kveld.

– Lillian du har min dypeste medfølelse, altså den dansen her Adrian.. Hva var dette? Stiv som en drink i beina. Nå må du følge med, eller så dumper det, advarte Merete Lingjærde.

– Jeg vet ikke om du har god samvittighet for hvor mye du har jobba. Du går inn i dansetrinnene og står og venter, det blir ikke noe helhet, sa Tore Petterson.

– Lillian, jeg holdt på at du har min dypeste medfølelse med kremen av norsk ungdom. Jeg synes du skal ha litt respekt for det programmet du er med på, smalt Trine Dehli Cleve, og ga en treer til Adrian.

De øvrige dommerne ga 5, 4 og 4.

Klikk på bildet for å forstørre.  

DOMMERSLAKT: Adrian Sellevoll imponerte ikke dommerne under kveldens sending av «Skal vi danse». Foto: TV 2

Tredje deltaker ut

Adrian Sellevoll er altså tredje deltaker ut etter at Per Sandberg og Bahareh Letnes røk ut i første og andre runde.

At konkurransen har begynt å tilspisse seg er det ingen tvil om, noe også deltakerne har begynt å kjenne godt på kroppen.

Da Nettavisen var på besøk på dansetrening tidligere denne uken, kunne flere deltakere røpe at de merket godt på kroppen at konkurransen er godt i gang. Spesielt dansepartneren til Emilie Nereng, Santino Mirenna.

Fikk skulderen ut av ledd

Både rygg og skuldre har virkelig fått kjørt seg for italieneren etter iherdig trening på et løft de gjerne ville få til før kveldens sending.

Se hele intervjuet under:

Da duoen, sammen med Sophie Elise Isachsen, utførte en sexy Cha Cha Cha med løftet de hadde trent på gikk alt galt.

Skulderen til Mirenna gikk tilsynelatende ut av ledd og ble dermed hastet til legevakten.

– I vanlig dans skjer ikke dette så mye, men det kan forekomme ved løft slik som nå. Det han gjorde var å redde Emilie fra å dette. Så han ofret jo seg selv. I hvert fall slik det så ut fra der jeg satt, fortalte Dehli Cleve til Nettavisen.

Skaden kan ifølge Cleve ha negative konsekvenser videre i konkurransen.

– Vi får først og fremst håpe på at ingen ting har røket. For hvis det har skjedd kan det ta lenger tid. Hvis den er ute av ledd, og de får den på plass igjen, er det klart han vil være sår og øm - men hvorvidt han kan klare å trene og gjennomføre likevel gjenstår å se. Men vi håper selvfølgelig på det beste, fortalte hun videre.

Se Emilie Nerengs reaksjon på partnerens skulderskade:

Les også  

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag